Ashley Audhoe

Ashley Audhoe
Grote Michael Jackson fan
Krijgt energie van cijfers
Passie voor fotografie
"Make life a party so you never have to work"

Ashley Audhoe heeft sinds kort de rol van Finance Manager op zich genomen. Zijn kracht ligt niet alleen in uitstekende financiële vaardigheden, maar ook in zijn sociale vaardigheden en vermogen om gemakkelijk contact te maken en relaties op te bouwen. 
 
Met ruim vijftien jaar ervaring in de financiële sector, waarvan een groot deel bij een administratiekantoor, brengt Ashley een schat aan expertise mee. Hij heeft ervaring met complexe financiële taken, zoals rapportages en belastingaangiftes en heeft affiniteit met de evenementenwereld door zijn werk als fotograaf, waar hij allerlei events vastlegt, zoals festivals en clubevenementen. 
 
Wat Ashley aantrekt in D&B Eventmarketing, is niet alleen de financiële uitdaging, maar ook de creatieve en dynamische omgeving van het bedrijf. Naast zijn werk houdt Ashley ervan om op de bank te ontspannen, Netflix te kijken en te genieten van quality time met zijn verloofde. Hij beschouwt zichzelf als een avondmens en is dol op bordspelletjes, eten en cocktails maken met vrienden. 
 
Ashley brengt niet alleen zijn financiële expertise naar het team, maar ook een energiek en positief karakter dat perfect past binnen de cultuur bij D&B! 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management