We stellen je voor aan Josine

blog
Door: Josine Lixon-Verbeek
mrt. 24, 2015

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter Dechesne & Boertje aan jullie voor te stellen. Dit keer geven we het woord aan Josine Lixon Verbeek, sinds augustus 2006 werkzaam bij D&B, dus op naar het jubileumjaar 2016. Lees je mee?

Hoe kwam ik bij D&B?

Ik kwam voor het eerst in aanraking met D&B bij het Ladies Event 2006, de voorloper van de jaarlijkse D&B Rosé. Ieder jaar nodigde Janine Dechesne vrouwelijke eventmanagers uit voor een gezellige en inhoudelijke dag in Muiden. Ik was destijds werkzaam als junior eventmanager bij EY en ging een dagje gezellig met mijn collega op pad. We liepen door het zonnetje richting het oude kerkje in Muiden en alles klopte, de warme ontvangst, de aankleding, de invulling van het programma. En ik dacht... hier wil ik werken! En tot mijn verbazing gaf Janine bij de afsluiting aan dat zij nieuwe eventmanagers zochten. De dag erop heb ik gelijk een reactie gestuurd en drie weken later kon ik aan de bak!

En dat was best omschakelen van de Corporate wereld in Rotterdam naar het kleine schoolgebouwtje in Muiden... Van lunches met 600 personen in de kantine naar een soort familielunch aan een grote tafel. Van Casual Friday naar een kantoortuin vol met flauwe humor. Ik heb er nog geen enkele dag spijt van gehad!

Sinds een jaar of drie stuur ik het operationele team aan binnen D&B; operationeel manager wordt dat zo mooi genoemd. Alleen stel ik mezelf vaak nog voor als Senior Projectmanager, aangezien ik zelf ook nog een aantal producties begeleid. De afwisseling tussen beide functies is een uitdaging! Het is leuk om het team verder te helpen / te laten doorgroeien. Maar het is ook heerlijk om zelf nog van tijd tot tijd hands-on bezig te zijn en opdrachtgevers te adviseren over hun event.

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B ervaring

Na ruim 9 jaar heb ik natuurlijk heel veel mooie herinneringen. Maar echt kippenvel krijg ik nog steeds als ik terugdenk aan zaterdag 19 november 2011. Zittend op een stoel in de FOH (Front of House, red.), met een zwangere buik van 31 weken, en om mij heen 8.000 uitzinnige feestgangers en mijn dansende crew tijdens de finale van het jubileumjaar van FloraHolland. Het moment waar ik, na een heel jaar lang samenwerken met de opdrachtgever en een mooi team van toeleveranciers, naar toe had geleefd. Na 10 dagen bouwen en 2 eventdagen kon ik fysiek echts niets meer, maar wat was het genieten!

Typische 'Josine-dingen' (de dingen waar ik blij van word. )

Volleybalster – snel praten – 'het glas is altijd halfvol' – aanwezig – leesfreak – ochtendmens (zeker met een peuter...)

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management