Bekijk whitepaper
Download
Online events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

KVK

Online adviesdagen

Geen fysieke events voor KVK dit najaar en toch wist zij ondernemers van 23 tot en met 26 november te adviseren, informeren en inspireren. Tijdens de KVK Live Adviesdagen sneed KVK samen met een aantal organisaties en ondernemers, iedere dag online een ander thema aan en werd er ingehaakt op wat er nu speelt, kan en mag.

15 uitzendingen in 4 dagen 1.637.602 minuten kijktijd 1 ronddraaiend podium met 3 settings 8.000+ inschrijvingen
Ondernemen in zwaar weer KVK dacht in mogelijkheden en organiseerde van 23 t/m 26 november 4 KVK Live adviesdagen, waarin ze meer dan 8.000 ondernemers informeerde over starten, online ondernemen en ondernemen in zwaar weer. De laatste dag stond de 15e editie van de KVK Innovatie Top 100 centraal, met dit jaar als speciaal onderdeel de KVK Impact Award voor het meest bijzondere initiatief in coronatijd. Ruim 20 geslaagde ondernemers zoals Michiel Muller van Picnic, Sharon Hilgers van My Jewellery en Thijs Swinkels van Brownies&downieS deelden hun verhaal met de kijkers thuis.
360° podium Voor keynote, interview en forumsetting
Innovatief decor In samenwerking met fullservice technisch productiebedrijf Neoc ontwikkelden we het custom made televisiedecor. Door een gemotoriseerde draaischijf onder het podium, konden we eenvoudig in één decor drie settings oproepen: keynote, interview en forumtafel. Uiteraard was het ontwerp gebaseerd op de huisstijl van KVK en sloot de uitstraling optimaal aan bij de boodschap die ze wilde overbrengen.
KVK-medewerkers als presentatoren Heel veel inspirerende content
Online contact en content Interactie werd gezocht en gevonden. Van 9 tot 5 was het ‘Plaza’ geopend en konden deelnemers met diverse KVK-adviseurs en partners bellen en (video)chatten. Ook kon men met andere ondernemers netwerken. Naast deze waardevolle contacten is er ook heel veel waardevolle content gecreëerd in de vorm van lessen, wijze inzichten en praktische tips. Op het contentplatform zijn alle uitzendingen terug te kijken en ook andere relevante informatie is hier te vinden. KVK liet zien dat er - ondanks ‘zwaar weer’ - nog heel veel mogelijk is voor ondernemers én organisaties zoals zij zelf.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management