TOP 5 meest gelezen

Actueel
jan. 2, 2018

In een kersvers 2018 delen we graag de TOP 5 best gelezen artikelen van 2017:

1. D&B verwelkomt nieuwe collega’s in haar Eventhuis

Team D&B groeit. Met de komst van nieuwe collega’s bestaat het team uit maar liefst 25 eventprofessionals. Benieuwd wie de nieuwste gezichten in ons eventhuis zijn?

Lees verder 

2. D&B Rosé: het leven is als een wandeling

Een sfeerverslag, geschreven door Barbara van Baarsel, over ons jaarlijkse relatie event de D&B Rosé. Een verhaal over jezelf en elkaar nog beter leren kennen.

Lees verder

3. Het jaar met een gouden randje

Deze column van Pieter Bas Boertje staat nog maar 3 dagen online en heeft nu al een recordaantal views. Blik je samen met hem terug op een wel heel bijzonder D&B jaar:

Lees verder

4. 5 unieke eventideeën om je jubileum onvergetelijk te maken

Hoe maak je je jubileum echt onvergetelijk? Een vraag waar ons creatieve team zich graag in vastbijt. Zij hebben 5 unieke eventideeën met leuke cases van D&B voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Lees verder  

5. Verbindend gala is podium van eventmoment van het jaar

D&B Eventmarketing gelooft in de kracht van events. Events die raken en inspireren. Die mensen verbinden en altijd bijblijven omdat je er onderdeel van was. Recht op het doel af en recht in je hart. Tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport leidde deze aanpak tot een emotioneel hoogtepunt dat met recht het eventmoment van het jaar genoemd mag worden.

Lees verder 

Aanmelden D&B Nieuwsbrief

Raak jij ook niet uitgelezen en wil je ook geïnspireerd worden op het gebied van eventmarketing? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang RAAK Online 6 keer per jaar in je inbox!

Aanmelden  

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management