We stellen je voor aan... Nicole

blog
Door: Nicole Loeffen
aug. 22, 2018

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter D&B Eventmarketing aan jullie voor te stellen. Dit keer is D&B Projectmanager Nicole Loeffen aan het woord. Lees je mee?

HOE BEN JE BIJ D&B TERECHT GEKOMEN?

Na de Hotelschool ben ik direct gaan werken op verschillende eventlocaties en later ging ik als partymanager bij diverse cateraars aan de slag. In die rol heb ik een prachtig event voor D&B uitgevoerd en dat was liefde op het eerste gezicht: voor dit roze bureau wilde ik werken. Nog een aantal jaar deed ik ervaring op en toen kwam ‘mijn’ vacature voorbij. Wat vliegt de tijd als je werk mag doen waar je hart sneller van gaat kloppen!

JIJ EN D&B

Bij D&B kan ik volledig de energieke Nicole zijn die het liefst nooit nee zegt en altijd alles voor elkaar wil krijgen voor opdrachtgevers en collega’s. Bij D&B haal ik als projectmanager zoveel mogelijk uit het budget voor de opdrachtgever, bereid ik een evenement tot in detail voor en zet ik vol in op teamwork tijdens het event, zodat ik de verwachtingen van de opdrachtgever waar kan maken.

TYPISCH NICOLE

Ik ben een enorm gezelschapsdier en feestbeest die last heeft van FOMO (Fear Of Missing Out). Ik zal nooit meer het prachtige zuiden verlaten omdat hier onder de rivieren toch alles net iets gezelliger is. Dus het Brabantse accent is ook zeker iets typisch Nicole. Verder struin ik graag Netflix af, op zoek naar die ene film die ik nog niet heb gezien. Maar vooral samen met mijn man of vrienden een heerlijk speciaalbiertje drinken of een stuk wandelen met onze hond Tripel is mijn ideale vrijetijdsbesteding.   

WELKE D&B DRIJFVEER* PAST HET BESTE BIJ JE?

Absoluut 'Vuur' en 'Vindingrijkheid'. 'Vuur' omdat ik een krachtig aanwezig persoon ben en 'Vindingrijkheid' omdat ik het altijd weer als een heerlijke uitdaging zie als er iets niet loopt zoals gepland en het opgelost moet worden.
* De 5 V's: Vuur, Vindingrijkheid, Vertrouwen, Vakmanschap & Verdieping

WELK EVENEMENT ZOU JE WILLEN BEDENKEN/ORGANISEREN?

De Nijmeegse Vierdaagse! Ik heb nu 4 keer meegelopen en ben er al meerdere keren als toeschouwer geweest. Het is een event met een lach, traan, heel veel mensen van verschillende nationaliteiten op één plek, logistieke uitdagingen én een sportieve prestatie. Dat is de ultieme combinatie van een evenement dat ik zou willen organiseren.

NICOLES QUOTE

Teamwork makes the dream work!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management