Maak kennis met Hetty en Kelly! 

Actueel
mrt. 5, 2020

D&B Eventmarketing verwelkomt twee nieuwe collega’s in het D&B Eventhuis: Hetty Keegstra (foto rechts)  als Crossmedia Designer en Kelly Schotborgh (foto links) vervult de rol van Commercieel Manager.

Crossmedia Designer Hetty

Hetty behaalde in 2014 haar Bachelor of Design aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Daarna ging zij aan de slag bij RED Magazine en Westwing. Tijdelijk vloog zij uit naar Curaçao om hier te werken als vormgever. Eenmaal terug op Nederlandse bodem werkte zij als freelancer voor onder andere De Volkskrant, Studiekring en Dolfinarium Harderwijk.

Met haar enthousiasme en spraakmakende designs maakt Hetty de wereld een beetje mooier. Zij weet als geen ander hoe ze concepten kan vertalen naar pakkend beeld en kan vertalen naar verschillende uitingen. Of dit nu online, offline, twee- of driedimensionaal is.

Commercieel Manager Kelly

Kelly studeerde International business and languages aan de Hogeschool van Utrecht. En heeft daarna diverse functies vervuld bij verschillende eventlocaties, zoals Amsterdam RAI, Kasteel Groeneveld, Regardz en Sodexo. Daarna ging zij als Interim Accountmanager evenementen bij ARTIS aan de slag en vervolgens was zij Sales Manager bij Hart van Holland in Nijkerk.

Kelly is gedreven en enthousiast. Met haar loyale persoonlijkheid met gevoel voor gastvrijheid, commerciële drive en talent voor organiseren versterkt Kelly D&B als Commercieel Manager!

Dames, welkom in ons Eventhuis!

Foto Hetty en Kelly

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management