6 redenen waarom je in 2021 een kick-ON! moet organiseren

Actueel
dec. 1, 2020

Wat een jaar hè? Er is één ding dat zeker is: het kan alleen maar beter worden volgend jaar. Zeker als je het jaar begint met een kick-ON: een energiek online evenement waarmee je alle neuzen dezelfde kant op zet en de kijkers thuis voorziet van een o zo nodige energie-boost. Nog niet overtuigd? Dit zijn zes goede redenen om een kick-ON te organiseren!

1. Een kick-ON geeft energie

Goodbye 2020, hello 2021! Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Reset je medewerkers en zet het jaar ‘aan’ met deze energieke online eventvorm. Mensen motiveren en stimuleren doe je namelijk door positief te beginnen. Met een programma vol inhoud, energie en interactie, laad je de batterij van de kijkers thuis helemaal op. [Bekijk de Beeldbuis-aflevering over het wauw-gevoel bij online events]

2. Door een kick-ON ben je weer even samen

Oh wat missen we elkaar, nu we al ruim negen maanden thuiswerken. Juist nu is het belangrijk om gezamenlijk het jaar te starten. Tijdens een online event zit je weliswaar achter een schermpje, maar door interactieve elementen zoals een chatroulette, razende reporters, persoonlijke video’s of polls heb je toch het idee dat je bij elkaar bent. Die verbinding is ontzettend belangrijk voor de bevlogenheid van je medewerkers.

3. Een kick-ON maakt trots

De professionaliteit die een kick-ON uitstraalt, de verbondenheid die medewerkers voelen als ze onderdeel zijn van zo’n energiek online evenement en de betrokkenheid die ontstaat als je aandacht geeft in deze vorm; het draagt allemaal bij aan het trotse gevoel van personeel. Ik hoor erbij en ik wil erbij horen, met die instelling wil je 2021 toch beginnen?

KICK_ONinbericht_1 copy

4. Kennis overdragen wordt leuk en effectief met een kick-ON

De wandelgangen zijn vervangen door digitale mailboxen en eerlijk is eerlijk; daardoor komt bepaalde informatie niet altijd even goed tussen de oren van medewerkers terecht. Tijdens een kick-ON heb je niet alleen de volle aandacht, maar ook nog eens de positieve mindset en creatieve middelen om de belangrijkste informatie over te dragen. Wat dacht je van een interactieve quiz of een flitsende showreel? Leuk én effectief!

5. Ontdek door een kick-ON dat het anders kan

Zit je team er flink doorheen? Laat dan met een kick-ON zien dat het nieuwe werken niet allemaal kommer en kwel is. Door haar unieke vorm inspireert een kick-ON tot in je tenen! Als kijker ervaar je wat er allemaal wél mogelijk is. Alleen al het feit dat je enthousiast kan worden van een online sessie, verandert de mindset al. Bij D&B Eventmarketing kunnen we genoeg interactieve ideeën bedenken om jouw kijkers te verrassen, passend bij jouw merk.

6. Door een kick-ON kun je samen vooruit kijken

In plaats van de brandjes van de week te blijven blussen, is het goed om af en toe even afstand te nemen en vooruit te kijken. Wat is de stip op de horizon en hoe gaan we die bereiken? TIjdens een kick-ON kun je die toekomstvisie delen, maar ook samen creëren. Bouwen aan je cultuur is in deze coronatijd nog belangrijker en duidelijke doelen helpen om iedereen enthousiast in het zadel te houden.

Er is altijd een weg

Corona maakt het ons bijzonder lastig om enthousiast en betrokken te blijven. Met een kick-ON geef je een boost aan de energie, trots, verbinding én de ambities van je organisatie. Laat het online event de aftrap zijn van een campagne die je heel 2021 gaat laden met diverse communicatiemomenten en -elementen. Meer daarover lees je in de Pink Paper online events, die je gratis kunt downloaden. Wil je meer weten over onze visie op online events? Of een kick-ON organiseren? Onze bevlogen online event experts staan voor je klaar! Neem contact op met Sabine Dijkema +31 6 13 20 69 86 of Kelly Schotborgh +31 6 23 44 94 53.

Op een kick-ON 2021!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management