Unicum: D&B wint 2 Gouden Giraffe Event Awards!

Actueel
mei 26, 2021

Het is feest in het Eventhuis in Hilversum, want zowel in de categorie fysieke als online Relatie en Community Events sleepten we de felbegeerde Gouden Giraffe Event Award in de wacht. Doordat we samen met farmaceut Roche en landbouw-innovator Lely onze nek uitstaken, staat de teller inmiddels op 6 Giraffes in ‘Huize D&B’. Trots als een pauw vierden we deze geweldige mijlpaal met onze opdrachtgevers.

Met veel kabaal verwelkomden we Sjoerd Weikamp en het team van Eventbranche.nl in het D&B Eventhuis. Het projectteam van Roche Dialogues werd overladen met confetti én complimenten voor de succesvolle aanpak waarmee Roche álle stakeholders weet te betrekken.

Gouden Giraffe voor Roche Dialogues

Enthousiast las Sjoerd de reactie van de jury voor: “De farmaceutische industrie staat onder sterke publicitaire druk en alles ligt onder een vergrootglas. Met de Roche Dialogues heeft Roche echt haar nek uitgestoken met deze - in haar sector - volstrekt nieuwe aanpak. Ze koos voor LIVE in z’n puurste vorm: de dialoog, als middel om de reputatie te verbeteren, te raken en te verbinden.”

Leer hier meer over Roche Dialogues

WhatsApp Image 2021-05-20 at 13.14.15

Tweemaal feest

Het Gouden Giraffe-team verliet het pand en wij proostten op de overwinning. Terwijl we nog nagenoten van de ontknoping, ging opnieuw de bel. De verrassing kon niet groter zijn! Nu was het team van de Lely Future Farm Days aan de beurt om alle lof en het prachtige gouden beeld in ontvangst te nemen.

Gouden Giraffe voor Lely Future Farm Days

“De lat lag hoog en de plannen voor een fysieke versie van de tweejaarlijkse Future Farm Days lagen klaar om uitgevoerd te worden. En toen kwam corona. In een sneltreinvaart zijn de plannen omgebogen naar een online event dat zijn weerga niet kent. Met overweldigende resultaten in bereik, betrokkenheid, mediawaarde en impact, is dit de terechte winnaar in de categorie online Relatie en Community Events,” aldus Sjoerd Weikamp. 

Leer hier meer over de Lely Future Farm Days

1621928939230

Genomineerd: INNOvember

In de categorie Congressen & Kennisevents scoorden we dit jaar ook. Niet met een award, maar wel met een nominatie. Ook op dit event zijn we super trots, omdat we in korte tijd één groot live congres omvormden tot 107 (!) digitale events die allemaal plaatsvonden binnen één maand. Tijdens INNOvember werden rijksambtenaren uitgedaagd om interdepartementaal kennis te delen en op te doen over innovatie binnen en buiten de overheid.

INNovember genomineerd
Fotocredits: Jordi Wallenburg, Eventbranche.nl


Meer award winnende events

We zijn natuurlijk ongelofelijk trots dat we in één editie twee Gouden Giraffes hebben gewonnen en dat onze Giraffes-familie inmiddels zes leden telt. Met bekroningen voor zowel internal branding als relatiemarketing cases. Voor elke opdrachtgever steken we onze nek uit en gaan we voor goud. Als je daarvoor wordt beloond, is dat echt een kroon op het werk, dat we vol passie voortzetten. Wil je meer weten over onze expertise of eens wilt sparren over een uitdaging? Neem vooral contact met ons op via info@db-eventmarketing.nl of bel naar +31 35 303 2000.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management