Maak kennis met Eventmanagers Rachel en Inge

Actueel
aug. 9, 2021

Het roze team heeft er sinds augustus twee nieuwe collega’s bij: Rachel Foppen (links) en Inge Visser (rechts), beide als Eventmanager. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

Rachel Foppen

Rachel studeerde aan Hotelschool Den Haag en is in 2015 afgestudeerd. Tijdens deze studie heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan binnen de events en hospitality branche. En niet alleen in Nederland, ook in Nieuw-Zeeland heeft zij zichzelf mogen ontwikkelen. Het evenementen vak smaakte naar meer, en dus is zij na haar studie gelijk aan de slag gegaan binnen de branche. Onder andere als Partymanager bij een museum en Eventmanager in de financiële sector. Nu is Rachel neergestreken in ons roze Eventhuis en gaat zij vol passie aan de slag met het produceren van events. Die adrenaline kick die zij ervan krijgt, is zij nog lang niet zat.


Inge Visser

Het afgelopen jaar heeft Inge haar diploma in ontvangst mogen nemen voor haar bachelor Leisure & Events Management. Haar tweede diploma, want eerder is zij afgestudeerd in Leisure & Hospitality Executive aan het Nova College. Ook heeft zij een mooie 3e plek mogen bemachtigen tijdens IDEA Talent Scout 2020. Inge heeft een grote interesse voor (sport)events, hospitality en eventmarketing en heeft ervaring op kunnen doen bij bedrijven als KNVB en UEFA, waarbij zij betrokken was bij de organisatie van EURO 2020. Inge geniet van het creëren van belevenissen en waardevolle momenten en kan niet wachten impactvolle events neer te zetten voor onze brede klantenbase. Haar missie? Ervoor zorgen dat gasten anders het event verlaten dan toen ze binnenkwamen/intuneden.

 

Rachel_Inge_1000x650

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management