Welkom nieuwe D&B'ers!

Actueel
jan. 3, 2022

D&B Eventmarketing heeft maar liefst 4 nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Maaike Strijbos en Jerney Levels als Eventmanager, Eloïne Riupassa als Office Manager en Iris van Dijk als Projectmanager Communicatie

 

Eventmanager Maaike Strijbos

Maaike behaalde in 2020 haar diploma in Hoger Hotel Management aan Saxion University of Applied Sciences. Na haar studie is zij als Events Specialist aan de slag gegaan bij Sheraton Amsterdam Airport. Daarna is zij als Eventmanager bij Circl gaan werken. Maaike wordt enthousiast van het ontdekken én overtreffen van klantbehoeften en kan dan ook niet wachten ons diverse scala aan opdrachtgevers te leren kennen en voor hen aan de slag te gaan.

Eventmanager Jerney Levels

Jerney studeerde Facility Management aan Zuyd Hogeschool. Na haar afstuderen heeft zij enkele jaren in de hotellerie gewerkt, waarbij zij in de rol van Banquet Sales Coördinator diverse meetings en events verzorgde. Die passie voor events heeft zij vervolgens voortgezet binnen haar rol als Projectmanager Corporate Events bij een travel agency. Nu is ze neergestreken bij D&B. Een logische stap, want haar gedrevenheid zich meer te willen focussen op de inhoud van events kan niet beter matchen dan met ons roze team.

Office Manager Eloïne Riupassa

Met de HEAO op zak heeft Eloïne diverse functies vervuld bij verschillende werkgevers. Van sales-intercedente bij een uitzendbureau, als bedrijfsleider van een café-restaurant. Na 8 jaar als Office Manager bij een advocaten- en notariskantoor te hebben gewerkt, heeft zij samen met haar gezin de spullen gepakt en heeft zij 10 jaar in Zuid-Afrika gewoond. Nu is zij weer terug op Nederlandse bodem en heeft zij haar rol als Office Manager weer opgepakt. Gelukkig deze keer bij ons!

Projectmanager Communicatie Iris van Dijk

Na een opleiding Eventmanagement gevolgd te hebben, heeft Iris ook haar diploma in Communication and Multimedia Design (Hogeschool Utrecht) op zak. Na haar studie is zij begonnen als Assistent Locatiemanager bij Canvas Utrecht/Greystar waar zij verantwoordelijk was voor diverse projecten. Toch was het voor haar al snel duidelijk dat ze het liefst beide opleidingen wilde combineren in één functie. Met haar creativiteit, vlotte pen én enthousiasme begint zij dan ook dit nieuwe jaar als Projectmanager Communicatie.

 

Dames, welkom in ons Eventhuis!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management