Welkom Bloeme en Caitlin!

Actueel
jul. 12, 2022

Sinds enkele weken zijn Bloeme van Kessel en Caitlin van Moorsel begonnen als Eventmanager. Wij stellen deze dames graag aan je voor!

 

Bloeme van Kessel

Bloeme is 38 jaar, getrouwd met Thomas en moeder van de 3-jarige Lola. Ze werkt al zo'n 15 jaar in de evenementenbranche en heeft dan ook veel diverse evenementen mogen organiseren. Van kleine events tot grote publieksevenementen zoals het WK Hockey in 2014 in Den Haag, maar bijvoorbeeld ook het Glazen Huis in Breda in 2016. De afgelopen jaren werkte Bloeme bij het Friendship Sports Centre in Amsterdam-Noord als Sales- en eventmanager. Bij D&B Eventmarketing hoopt ze nog meer toffe evenementen en campagnes op te mogen zetten, waarbij de bezoeker altijd geïnspireerd naar huis gaat!

 

Caitlin van Moorsel

De Amsterdamse Caitlin heeft zich ook aan het 11-koppige team van Eventmanagers toegevoegd. Tijdens haar studie heeft zij de minor Ondernemerschap gevolgd en heeft ze de stap gemaakt om voor zichzelf aan de slag te gaan in de evenementenbranche. Als ZZP'er heeft zij o.a. gewerkt aan The Passion en de Zuiderkerkprijs. Het afgelopen jaar heeft zij als Eventmanager bij een Amsterdamse evenementenlocatie gewerkt. Nu, bij D&B, is ze op zoek naar meer uitdaging en wilt ze zich meer verdiepen in de strategische kant van events. Ook hoopt ze zichzelf creatief meer te kunnen ontwikkelen en om van ieder event een beleving te maken. 

 

Er zijn nog enkele bureaus vrij in ons Eventhuis. Voor een Creatief Strateeg, Internal Branding Specialist en voor een Video Producer! Iets voor jou? Je bekijkt hier de vacatures.

 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management