Welkom Robin, Janneke, Jelle en Tim

Actueel
feb. 15, 2023

Robin Terpstra, Janneke Knelange, Jelle van Oostrum (van links naar rechts) en Tim Scholtens (hoog) zijn begonnen met hun stage bij D&B. De komende maanden draaien zijn volledig mee binnen verschillende afdelingen. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

Robin Terpstra - Event Assistent

Robin woont in Leeuwarden en reist de aankomende halfjaar dagelijks naar het Eventhuis. Robin is 21 jaar oud en zit in haar laatste jaar van de opleiding Leisure & Eventmanagement aan het NhlStenden. Haar eindejaarsstage loopt ze op de productie afdeling. Waar ze alle facetten wilt ontdekken zodat een goed beeld kan vormen voor ná haar studie. Want wat ze wilt gaan doen, is nog niet bekend. Ze heeft dan ook veel zin om alles in de praktijk te gaan ervaren. 

Janneke Knelange - Concept Assistent

De eveneens 21 jarige Janneke woont in Edam. "Naast alle stage gerelateerde zaken, kun je dus ook voor kaasadvies bij mij terecht." grapte ze al bij binnenkomst. Momenteel zit zij in haar derde leerjaar van Kunst en Economie op de HKU. In de richting van events. De aankomende maanden is zij werkzaam op de creatie afdeling. In haar vrije tijd vindt ze het ook al leuk om bezig te zijn met de organisatie van kleinere events. Ook kun je haar vaak vinden met een kwast in de ene hand, en een kop thee in de andere. Artistiek met een passie voor events. 

Jelle van Oostrum - Graphic Design Assistent

Jelle woont in Utrecht en studeert aan Nimeto. Hij is 18 jaar oud en zit in zijn tweede jaar van de opleiding Styling, Vormgeving & Interieur. Jelle gaat de komende maanden aan de slag bij de D&B Studio. Het leukste van het vak vindt ie om nieuwe dingen te leren. Zijn interesses liggen vooral bij onderzoek doen en uitzoeken waarom en hoe iets in elkaar steekt. Dat is dan ook een van zijn favoriete onderdelen van zijn opleiding. Om uit te zoeken wat bijvoorbeeld de handigste manier is om een beursstand in te richten. Of op welke manier je een flyer vorm moet geven zodat het de lezer het meest prikkelt. 

Tim Scholtens - Event Assistent ACS

De 20-jarige Tim Scholtens komt uit Lelystad en volgt de opleiding International Accountmanager aan het ROC Amsterdam. Hij volgt zijn 3e, tevens laatste, jaar en sluit zijn studie af met deze stage. Tijdens zijn stage werkt hij binnen het team van de Amsterdam City Swim. Met een focus op de communicatie waar hij zijn communicatieve en organisatorische talenten kan doorontwikkelen. Na deze stage wilt hij de studie Commerciële Economie gaan studeren op het HBO in Groningen of Zwolle. 

stagiaires_2023_artikel

 

Ben jij opzoek naar een stage? We hebben nog een plek vrij per direct of weer vanaf september. Neem snel een kijkje op onze stagevacatures.

 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management