USG professionals klaar voor de toekomst

Actueel
jan. 27, 2014

USG Professionals is het nieuwe merk van USG dat hoog opgeleide professionals in zeven vakgebieden levert. Om de naamsbekendheid te versterken en het thought leadership te bevestigen organiseerde USG Professionals halverwege januari een Masterclass Trends 2014 op Nyenrode. Een interactieve bijeenkomst waar de bezoekers inzicht kregen in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van strategie, HR en bedrijfsvoering.

Tijdens de masterclass werd dit onderwerp verdiept door inspirerende sprekers als hoogleraar P&O prof. dr. Jaap Pauwe en hoogleraar Transitiekunde prof. dr. ir. Jan Rotmans. Tenslotte gingen bestuurders van o.a. het Groene Hart Ziekenhuis, Capgemini en USG met de zaal in debat over prikkelende stellingen.

De middag werd vakkundig geleid door BNR-presentator Rens de Jong. Er was een goede balans tussen inhoud, energie en interactiviteit. Dit werd onder andere ondersteund door video-instarts van de sprekers, deskundige social media reporters, een videoreportage (die daags na de reportage op internet te vinden was), een cartoonist die de inhoud van de bijeenkomst live visualiseerde, en een humoristische reflectie op de dag door een 'puppeteer'.
De mobiele DJ Spinkit verzorgde de muziek tijdens het afsluitende amusediner.

Dechesne & Boertje ondersteunde USG Professionals bij het concept, de programmering en de productie van de Masterclass Trends 2014.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management