Paul's Inspiratietraktatie | Urban interventions

blog
Door: Paul Bransz
jul. 16, 2015

Eén keer in de zoveel tijd trakteert Paul, conceptontwikkelaar bij D&B, op een creatieve traktatie. Verwacht inspirerende video's, concepten, foto's en reclamecampagnes. Kortom, visuele pareltjes die hem en hopelijk ook jou inspireren tot creatieve oplossingen! Lees hier verder...

Personal projects in public places 

In Nederland kom je vaak mooie dingen tegen in de publieke ruimte. Prachtige gebouwen. Mooie grachten. Prachtige landschappen. Maar soms sta je ergens en wordt je niet echt geïnspireerd door je omgeving. Een onaantrekkelijke opengebroken straat. Een lelijk leegstaand kantoorgebouw. Afzichtelijke scheuren in de stoeptegels.

Voor sommige kunstenaars is deze omgeving juist aanleiding tot een boost aan creativiteit. Ze zien de publieke ruimte als de ultieme ondergrond voor kunst. Er ontstaan onverwachte kunstwerkjes die voor een glimlach op het gezicht zorgen. De wereld van ´Urban Interventions´. De kracht van even op het verkeerde been gezet worden.

Creatieve evenementen 

Juist deze kunstwerkjes kunnen mooi terugkomen bij evenementen. Onverwachte invullingen die passen bij het thema van het evenement. Gasten die bij de entree even verrast worden door een frisse blik op de omgeving. Want wat is er mooier dan een gast die al met een glimlach binnenkomt?

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management