Charley Meijer zu Schlochtern

Charley Meijer zu Schlochtern
Voorliefde voor Nederlandse HipHop
Luistert minimaal 4 uur per dag naar muziek
Bouwt goede sandwiches
"Why so serious? Play & live together"

Leren, dat doe je voor de rest van het leven. Het liefst spelenderwijs, want dan is het nog leuk ook! Dat is dan ook hetgeen wat Charley het liefst doet.
 
Charley heeft diverse functies binnen de tv- en mediawereld bekleed en is wat dat betreft een echte alleskunner op het gebied van video. Het liefst legt hij zijn focus op het bedenken van creatieve plannen voor videoproducties en het monteren daarvan. Maar, Charley verrijkt zijn kennis graag en gaat andere uitdagingen dan ook zeker niet uit de weg. In alles wat hij doet, houdt hij één doel voor ogen: de video zo goed mogelijk bij de wensen van de opdrachtgever én het concept aan laten sluiten.
 
Van jongs af aan had hij al de droom om voor D&B te werken. Als Eventmanager. Maar goed, het leven loopt zoals het loopt en kun je niet altijd voorspellen. Zo ook bij Charley, die zich in 2018 als videospecialist aan het D&B team heeft gevoegd. Nu, twee jaar later, is ‘zijn afdeling’ uitgegroeid tot een heuse D&B Studio. Iets waar hij heel trots op is.

Samen met de andere collega's van deze D&B Studio zorgt hij ervoor dat alle videoproducties zo soepel mogelijk verlopen en dat er enkel fantastische eindproducten uit voortvloeien. At your service!

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management