Bekijk whitepaper
Download
Online events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Online lanceringsevent

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum verwelkomde onlangs vol trots het eerste elektrische vliegtuig in haar vloot. Het officiële registratienummer van deze Pipistrel Velis Electro werd tijdens het online lanceringsevent Power UP! The future of flying bekendgemaakt. Minister van Infrastructuur & Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, proostte ook op de start van het Living Lab Electric Flight als onderzoeksfaciliteit en de eerste onderzoeksprojecten werden gepresenteerd.

1 studio 1 hangaar 1 elektrisch vliegtuig 1 emissieloze missie
Let’s Power Up! De komst van de Pipistrel Velis Electro was een mooie gelegenheid om met gasten in gesprek te gaan over de toekomst en het belang van een duurzame luchtvaart in Nederland. Elektrisch vliegen is namelijk één van de onderwerpen waar NLR zich in het onderzoek naar klimaatneutrale luchtvaart op richt. Emissieloos vliegen in 2070 komt met de komst van dit nieuwe elektrische onderzoeksvliegtuig een stap dichterbij. De trots was te voelen tijdens Power UP! The future of flying.
Emissieloos vliegen in 2070 Neemt vlucht door elektrisch vliegtuig
Uptempo programma Power UP! was ook het uitgangspunt voor het tempo van het programma. In een uur tijd werd er geschakeld tussen de studio en de hangaar op Rotterdam The Hague Airport. Boardlid Renate de Lange-Snijders van PwC Nederland - de schenker van het vliegtuig - wenste NLR goede vluchten. Martin Nagelsmit, programmamanager Elektrisch Vliegen Koninklijke NLR en Assistent Professor Technische Universiteit Delft Roelof Vos benadrukten beiden de mogelijkheden die de Pipistrel biedt voor onderzoek. Na de lancering kreeg de pers gelegenheid tot het stellen van vragen.
Schakelen tussen studio en hangaar Om de PH-NLX te zien stralen
Online lancering Wil je meer weten over het organiseren van een online event? Download dan de Pink Paper Online Events of neem contact met ons op via +31 35 303 2000 of info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management