Bekijk whitepaper
Download
Communities & Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Samsung

Samsung - Opening winkel

In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne opende Samsung de eerste Samsung Store van Nederland. D&B Eventmarketing zorgde voor een impactvolle openingsceremonie die het winkelend publiek even stil deed staan bij deze mijlpaal van de telefoonfabrikant.

1 Samsung Store 1 Druk op de knop
Meer communicatiemomenten = meer impact De komst van de servicewinkel van Samsung werd al vroeg aangekondigd via social media en in de laatste week voor de opening teasden servicemedewerkers winkelend publiek door alvast snel wat instellingen in hun Samsung-telefoon te verbeteren.
1 Samsung Store 1 Druk op de knop
Druk op de knop Het nieuwsgierige publiek dat door de on- en offline gecreëerde reuring naar de Samsung Store was gekomen, werd opgewarmd door de heren van STUK TV. Om exact 17.00 uur openden zij samen met de Commercial Director, Managing Director, Vice President Mobile Division en President van Samsung Electronics Benelux de servicewinkel door een druk op de knop. Het doek viel en onthulde de modern ingerichte shop voor de aanwezigen.
Spectaculaire opening Logistiek een uitdagende locatie
Ontzorgen in ons DNA Bij de opening van een winkel komt een heleboel kijken. Het kan flinke druk op een organisatie schelen als je de openingsceremonie uitbesteedt. D&B Eventmarketing trad voor Samsung op als spin in het web en ontzorgde door bijvoorbeeld de communicatie tussen Hoog Catharijne en leveranciers van het event te stroomlijnen. Ook voor het vergunningentraject, de beveiliging en crowd control was ons roze bureau verantwoordelijk. Zo kon de opening van de Samsung Store zonder opstoppingen en geluidsoverlast plaatsvinden en kon Samsung op een positieve manier impact maken.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management