Bekijk whitepaper
Download
Jubileum
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Attero

Familiedag

Attero, het grootste afvalverwerkingsbedrijf van Nederland, organiseerde een energiek festival om haar 90-jarig jubileum met medewerkers en hun familie te vieren. Het Attero Power Festival bruiste van de activiteiten voor jong en oud, bezoekers kregen een kijkje achter de schermen in de gloednieuwe fabriek en in de speciale festivaltent werd lekker gegeten en gedanst.

90-jarig jubileum 1 festival
Attero Power Festival In het jubileumjaar opende Attero een nieuwe stoomturbine in Moerdijk en een kunststof recycling installatie (Polymeren Recycling Plant, afgekort PRP) in het Drentse Wijster. Naast deze twee succesvolle relatie-evenementen, wilde Attero haar 90-jarig bestaan ook graag met haar medewerkers en hun familieleden vieren. Samen met Attero bedacht D&B Eventmarketing daarom het Attero Power Festival: een energieke dag inclusief polsbandjes, blokkenschema, lekker eten en drinken en een spetterend programma waar voor ieder wat wils te beleven was.
1.000m2 festivaltent 13 activiteiten
Aan alles gedacht Het Attero Power Festival vond plaats in het Drentse Wijster, zodat de medewerkers uit alle vestigingen in Nederland - gehesen in witte pakken en met een veiligheidshelm op hun hoofd - een kijkje konden nemen achter de schermen van de gloednieuwe PRP centrale. In en om de 1.000m2 grote festivaltent vonden tientallen activiteiten en muziekoptredens plaats in de feed/enjoy/play/unleash en release power areas. Van Fiets je schilderij tot touwtrekken en van Jenga XL tot Dance Dance Dance Revolution. De Edwin Evers band kreeg alle feestgangers aan het dansen en aan het eind van de dag ging iedereen met een grote glimlach naar huis.
350 polsbandjes 20 witte veiligheidshelmen
Slimme oplossingen Opdrachtgever Danielle van de Mortel is vol lof over de ondersteuning van D&B Eventmarketing. “Ze hebben het uitnodigingstraject en het contact met de leveranciers uit handen genomen; dat scheelt al zoveel communicatie! Daarnaast hebben ze pro-actief meegedacht over slimme oplossingen. Door een alternatieve tentconstructie te gebruiken, hoefden we niet 300 gaten van 2 meter diep in het beton te boren. Bijzonder prettig!”
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management