Bekijk whitepaper
Download
Cultuurboost
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Dura Vermeer

Fundatie

Om de communicatie tussen de divisiedirecteuren van Dura Vermeer te verbeteren, organiseert het Nederlandse bouwbedrijf samen met D&B Eventmarketing sinds 2017 de Fundatie. Tijdens deze jaarlijkse teambuildingsdag ontmoeten de veertien divisiedirecteuren en hun partners elkaar in een ontspannen setting om te bouwen aan de onderlinge band.

14 Divisiedirecteuren 14 Partners teambuilding TukTuk tour
Bijzonder ontmoeten Als bouwbedrijf weet Dura Vermeer hoe belangrijk een fundatie is en dat daaraan met zorg gewerkt moet worden. In het oprichtingsjaar van de Fundatie stond het hele programma in het teken van bijzonder ontmoeten. In Rotterdam kozen de gasten het Dura Vermeer biertje, scheurden ze over de Maas in ribboten, luisterden ze naar een speciaal gedicht van de Rotterdamse stadsdichter Derek Otte en reden ze in TukTuks naar restaurant ‘De Matroos en Het Meisje’ om daar te genieten van een heerlijk diner.
Start fundatie Thema: bijzonder ontmoeten
De dag der ambities Het jaar erop werd er voortgebouwd aan de fundatie op basis van de vraag ‘wat zijn je persoonlijke ambities?’ Deze vraag werd gesteld op een vliegticket, die ingevuld moest worden teruggestuurd om een programma op maat samen te kunnen stellen. Het werd een drukke dag die door de aanwezigen als ‘indrukwekkend’ werd bestempeld. Van kijkje achter de schermen bij de giraffen in Burgers Zoo tot een kite simulator en een bezoekje aan een loods met oude vliegtuigen… ieders ambitie kwam aan bod en dat bood de hele dag persoonlijke gespreksonderwerpen.
14 Ambities Verwerven in 1 onvergetelijke dag
Teambuilding als boost van je cultuur In 2020 vindt de Fundatie opnieuw plaats en dan gaan de divisiedirecteuren als groep iets bereiken. Dura Vermeer laat zich verrassen met de woorden: “we verwachten iets tofs, want daar zijn jullie goed in.” Een mooie vrijbrief voor een impactvol event! Ben je benieuwd wat voor boost D&B Eventmarketing aan jouw bedrijfscultuur kan geven? Je leest er meer over in onze Pink Paper over cultuur en communities.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management