Evenementenbureau D&B Eventmarketing

Mensen raken en verbinden. Een positieve verandering teweegbrengen. En klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen. Daar staat D&B Eventmarketing voor. Ons evenementenbureau is nieuwsgierig, loopt voorop en houdt wel van een uitdaging. Zo maken we als event organisator met onze evenementen al meer dan 40 jaar het verschil. Wil jij een bedrijfsevenement organiseren, relatie event organiseren of een ander evenement laten organiseren door een evenementenorganisator? Of ben je simpelweg op zoek naar een expert in event marketing? Bij D&B Eventmarketing zit je goed!

Evenement organiseren: de kracht van onze events

Evenementen zijn de oudste, meest authentieke én effectieve communicatiemiddelen. Bij D&B Eventmarketing geloven we dat events een boost geven aan de ambitie van organisaties. Face-to-face, driedimensionaal en met beleving en emotie. Volgens ons als evenementenorganisator draaien evenementen om één ding: mensen verbinden. Met elkaar, hun bedrijf, een merk of de samenleving. Wij creëren deze verbinding door middel van events die mensen in beweging brengen en betrekken bij de strategie en ambitie van organisaties. De kracht van onze events zit in de juiste combinatie van energie, inhoud en interactie. Die combinatie van event marketing zorgt voor een chemische reactie, zodat een kleine vonk een gigantisch vuur wordt. De energie die dan vrijkomt, die een evenement anders maakt en je raakt, noemen we bij D&B de boost. Ons eventbureau geeft deze boost graag aan jouw evenement.

De voordelen van een event organiseren bij een evenementenbureau

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Wanneer je hier geen ervaring mee hebt, kan het handig zijn om evenementenbureaus een evenement te laten organiseren. Evenementenbureaus zijn er in veel soorten en maten. D&B Eventmarketing is al meer dan 40 jaar evenementenorganisator: specialist in het organiseren van evenementen en in event marketing. Hierdoor weet ons evenementen organisatie bureau precies waar je aan moet denken, wat werkt en vooral: hoe wij mensen in beweging kunnen brengen. Laat je jouw event organiseren door ons evenementenbureau, dan profiteer je bijvoorbeeld van de volgende voordelen:

● Wij nemen als event organisator de complete organisatie uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw core business. Zo bespaar je tijd en mankracht.
● Wij weten precies hoe je een publiek betrekt, boeit en zorgt voor interactie. Hierdoor kunnen we je helpen méér uit je event te halen en mensen écht te raken.
● Wij verdiepen ons in jouw organisatie. Hierdoor organiseren we niet zomaar een event, maar kunnen we een zakelijk evenement organiseren dat perfect bij jouw doelstellingen past.
● Wij houden van meetbare resultaten. Zo zorgen we ervoor dat je zeker weet dat jij je doelstellingen realiseert.

Bedrijfsevenement organiseren: de mogelijkheden

Een wervelend personeelsevent om de visie en waarden van je bedrijf tot leven te brengen? Tijdens een jubileum de ambities van je organisatie boosten? Of een congres organiseren waarbij je gasten vol energie en inspiratie de deur uitgaan? Een bedrijfsevenement organiseren of ander evenement kan op veel verschillende manieren. Bovendien zijn er verschillende soorten bedrijfsevenementen. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest organiseren, bedrijfsjubileum organiseren, congres organiseren en relatie event organiseren. Evenementenbureaus kunnen helpen jouw zakelijk event te organiseren en naar een hoger niveau te tillen.

Evenementenbureau D&B Eventmarketing: succesvolle cases

D&B Eventmarketing is hét eventbureau achter heel veel succesvolle events. Van personeelsevents voor bijvoorbeeld Schoneveld Breeding, Optiver en Samsung tot congressen voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en De Goudse Verzekeringen. Maar als event organisator en strategisch evenementenbureau verzorgden we bijvoorbeeld het benefietgala van Right to Play en de viering van het 80-jarige jubileum van DELA. Je ziet: event marketing is ontzettend breed. Bekijk onze cases.

Evenement laten organiseren? Schakel evenementenbureau D&B Eventmarketing in

Wil jij een zakelijk evenement organiseren of ander evenement laten organiseren? En zoek je naar een eventbureau of misschien zelfs meerdere evenementenbureaus, zoals een strategisch evenementenbureau of een evenementen organisatie bureau? Bij evenementenorganisator D&B Eventmarketing ben je aan het juiste adres. Van een personeelsfeest organiseren tot een bedrijfsjubileum organiseren of congressen: ons evenementenbureau is van alle markten thuis. Eén ding hebben onze evenementen gemeen. Ze zorgen voor verbinding en brengen mensen in beweging. Zo’n boost voor je bedrijf wil jij toch ook? Lees meer over ons eventbureau of neem direct contact op.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management