Bekijk whitepaper
Download
Relatiemarketing
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Exact

Awardshow

Exact maakt Cloud Business Software voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd. 30 Jaar geleden is Exact in Delft opgericht door zes studenten en nu is het een internationale onderneming met 1.700 collega's in 14 landen. Nieuwsgierigheid naar de nieuwste ontwikkelingen in technologie is wat hen drijft. Innovatie zit in het DNA van Exact.
Ieder jaar wordt voor de businesspartners van Exact de 'Partner van het Jaar Award' georganiseerd om hen te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar en een boost te geven voor aankomend jaar. De afgelopen twee edities mocht D&B organiseren.

2 uiteenlopende concepten 230 gasten 6 Awards Gemiddelde waardering 8,4
Game on (2018) In 2018 geen ‘statisch podiumprogramma’, maar echt tussen én met de gasten. Het concept ‘Game On’ stond voor de winnaarsmentaliteit die bij de partners van Exact heerst. Dat hebben we benut in een wervelende en interactieve Exact-quizshow vol energie, uitdaging en competitie. Met een vleugje nostalgie en veel winnaars. Van het herkenbare 5 tegen 5 tot het hilarische cadeauspel van In Holland Staat Een Huis. Of wat te denken van het koffertjesspel van Miljoenenjacht, waarin niet alleen punten maar ook fastlane-barbandjes voor de afterparty te winnen waren. Nog nooit hebben we gasten zo enthousiast gezien tijdens een awardshow. Het was echt ‘Game On’!
A city for the brave, only for winners The ones that explore and travel beyond
Be Tech Curious (2017) Het thema van Exact ‘Be Tech Curious’ was leidraad voor het concept CurioCity. CurioCity is een stad waarin technologie en innovatie samengaan met mens en business. Een plek waar nieuwsgierigheid wordt getriggerd, omdat nieuwsgierigheid de sleutel tot vernieuwing is! De hele awardshow vond plaats in deze innovatieve stad. Van een techdame in oplichtende LED-jurk tot op hover boards uitgereikte awards. En van een indrukwekkende lasershow tot een afvalrace via een interactieve app. De gasten zaten op het puntje van hun stoel in een stad die nooit slaapt!
Een awardshow met ongeëvenaarde energie exact op een unieke manier gepresenteerd
Exactly right We zijn trots dat we de afgelopen twee edities voor Exact de ‘Partner van het Jaar Awards’ hebben mogen organiseren. Twee uiteenlopende edities die beiden als zeer succesvol zijn ervaren. Dit kon alleen maar door een fantastische samenwerking tussen Exact en D&B; elkaar uitdagen om continu verrassend te blijven. That’s Exactly right!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management