Bekijk whitepaper
Download
Jubileum
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Goedhart

100-jarig jubileum

Als franchisenemer van Intergamma en eigenaar van Bouwcenter Goedhart is de familie Goedhart niet meer weg te denken uit de bouwmaterialenwereld. De werksfeer is positief, de lijntjes met relaties kort, de banden sterk. Stuk voor stuk zaken die gekoesterd en gevierd mogen worden. Het 100-jarig jubileum van het familiebedrijf was een mooie aanleiding om dat te doen. In anderhalf jaar tijd kreeg D&B Eventmarketing de kans om met een bevlogen werkgroep van Goedhart-medewerkers en diverse communicatiemomenten deze mijlpaal maximaal te benutten.

100 jaar Goedhart 17 GAMMA- en Karwei-vestigingen
Betrokkenheid begint bij betrekken De Goedhart-werkgroep bestond uit enthousiaste afgezanten uit alle 18 Gamma- en Karwei vestigingen. Met dit clubje werd gebrainstormd en ideeën voor entertainment werden bij hen getoetst. Ook ging D&B Eventmarketing met deze ambassadeurs op locatiebezoek, zodat zij hun collega’s enthousiast konden maken, zonder teveel te onthullen. Ook werd er een competitie geïnitieerd; elke vestiging moest een schild maken en het mooiste exemplaar werd beloond met een winterbarbecue. Na afloop van het feest ontvingen alle vestigingen de aftermovie en een fotocollage, die overal trots werd opgehangen.
14 drummende medewerkers 1 graffiti artist
Met relaties 100 jaar samen bouwen 100 jaar samen bouwen, toepasselijker kon het thema van het relatie-evenement in juni niet zijn. De middag werd geopend met een drumact door de 14 medewerkers van het Bouwcenter in Alphen aan den Rijn. Na een prikkelende bedrijfsvideo regende het complimenten tijdens de BBQ met stoer mannenvoer. Voor de drummers, maar ook voor de dames die kaasjes serveerden van een balk op hun schouder en bitterballen uit blauwe stalen gereedschapskisten van partner Van Essen Catering. De middag werd vastgelegd door een graffiti artist.
600 feestende medewerkers 1 Metropole Orkest
Leven in de Bouwerij De mooiste momenten beleef je LIVE! Dat ervoeren in november ook de 600 enthousiaste Goedhart-medewerkers. Na een diner per vestiging werd iedereen per bus naar industriële evenementenlocatie DeFabrique vervoerd. Bij binnenkomst vlogen medewerkers directeur Chris Goedhart om de hals en de trots en verbondenheid was de hele avond voelbaar. Die werd beloond met een grandioos feest vol activiteiten en muzikale optredens. Na een spectaculaire lasershow sloot het Metropole Orkest de avond af. Een Jubileumfeest om nooit meer te vergeten!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management