Bekijk whitepaper
Download
Relatiemarketing
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Gouden Giraffe

Awardshow 2018

De Gouden Giraffe is de prijs voor bedrijven en bureaus die hun nek uitsteken met een impactvol event. Na vorig jaar een Gouden Giraffe te hebben gewonnen in de categorie 'Interne Events', was het dit jaar aan D&B de eer om de awardshow te organiseren. Met een succesvolle editie het jaar ervoor en de kritische eventcollega's in de zaal, lag de lat hoog. Maar dat was natuurlijk ook een mooie uitdaging!

500 gasten 77 crewleden 6 awards 1 campagne
Join the LIVE revolution Wij hebben de awardshow ingezet om ‘de kracht van live’ te verkondigen. Om aan te geven dat events een onmisbaar onderdeel zijn in de communicatiemix. Samen met Eventbranche.nl en DeFabrique hebben we een campagne ontwikkeld om met collega-bureaus en leveranciers een vuist te maken voor ons vak. Er werd een manifest geschreven en ambassadeurs van het eventvak werden gevraagd zich achter de boodschap te scharen. Samen voor #jointheLIVErevolution, met de Gouden Giraffe Event Awards als etalage van mooie voorbeelden in de eventbranche.
Bezoekers uit 4 verschillende landen 360 graden camera voor ‘live’ beleving op afstand
Circle of LIVE Deze avond was meer dan een awardshow. Met gewaardeerde partners hebben we een verhaal laten ervaren. Alles stond in het teken van live. Van een spectaculaire opening waarin de geschiedenis van live werd verteld tot de impact van ‘het kampvuurgesprek’. En van ‘Tinderen voor Eventprofessionals’ tot een live brand experience met Braziliaanse carnavals-invloeden.
25 trotse D&B-ers 500 porseleinen to go-mokken
Een einde met kippenvel Het was een prachtige avond. Juichende winnaars en licht teleurgestelde genomineerden. De Gouden Giraffe is een prijs om trots op te zijn, want live heeft de toekomst. En vandaag werden de beste live events beloond. De show eindigde met een krachtig slotbetoog waarin Sjoerd Weikamp van Eventbranche.nl letterlijk de barricades op ging. Met geheven vuist en wapperende revolutievlag om samen met alle aanwezigen ‘de kracht van live’ te verkondigen. Toen de gasten na een drukbezochte afterparty richting de auto liepen, was D&B er voor de laatste warme groet… met koffie in een D&B-roze mok. En daar hoorden we dat onze boodschap was overgekomen: jointheLIVErevolution! #jointheLIVErevolution is genomineerd voor de Cross Media Awards 2018 in de categorie event.
Foto's: Clickshots.nl en Jordiwallenburg fotografie
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management