Bekijk whitepaper
Download
Cultuurboost
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

HOMIJ Technische Installaties

Personeelsevent

HOMIJ Technische Installaties is een gerenommeerde technische dienstverlener in Nederland. Voor elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en ICT-installaties speelt HOMIJ een rol vanaf advies en selectie tot en met ontwerp, installatie en technisch beheer. Omdat techniek in gebouwen steeds belangrijker wordt, verandert de rol en de markt van HOMIJ. Deze andere rol vraagt om een andere manier van werken van de werknemers. Actief meedenken, innoveren en het heft in eigen handen nemen. Een nieuwe richting met als resultaat een nieuwe slogan: 'Ons DNA in elk gebouw'. Een DNA die de verandering onderschrijft en staat voor Actief, Betrokken, Comfort en Duurzaam.

500 gasten 7 vestigingen 200 dozen in de dozenmuur 1 set gebroken drumstokken
Expeditie HOMIJ Het nieuwe DNA en de zoektocht naar het omgaan met de veranderingen waren voor D&B inspirerende 'haakjes' om mee aan de slag te gaan. We creëerden een personeelsevent waarbij de medewerkers én hun partners samen op een onderzoekende reis gingen naar wat die nieuwe rol en het nieuwe DNA inhouden. Dat is soms spannend. Soms inspirerend. Soms vernieuwend en soms verrassend vertrouwd. Een ontdekkingstocht naar een nieuw gebied. Naar nieuwe ervaringen, naar nieuwe ideeën. En dat zoeken, proeven, proberen, je laten inspireren en open stellen voor veranderingen lieten we terugkomen in het event: Expeditie HOMIJ.
7 enthousiaste vestigingsmanagers gaven een overweldigend optreden weg
De nieuwe wereld van HOMIJ Een feest waar de gasten zich op een fun en ontspannen manier lieten verrassen en waar ze zichzelf en hun collega’s opnieuw ontdekten. Met als opening het doorbreken van oude tradities en letterlijk met z’n allen door een muur van dozen rennen. Om zo in de nieuwe wereld van HOMIJ terecht te komen. Probeer eens een tarwegrasshotje, laat je baard scheren bij een barbier of je haar omhoog spuiten met een hogedrukspuit. Een proeverij van verrassingen met heerlijk eten in een festival-achtige omgeving. Met als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van de directeuren van de zeven vestigingen die ze nooit hadden verwacht! De vuurspetters schoten door de zaal en de perfect ingestudeerde tonen van de percussie knalden nog wat extra energie de zaal in voor een laatste uurtje dansen!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management