D&B Masterclasses

Inspirerende masterclasses

Ieder jaar organiseren we een serie inspirerende D&B Masterclasses waarin we onze passie, ervaring en inzichten met je delen. Zodat ook jij de magische kracht van events kunt inzetten om je organisatiedoelen te realiseren. Op welke D&B Masterclass mogen wij jou verwelkomen? Bekijk hieronder het aanbod en meld je aan. 

Aangemeld? In de tussentijd kun je voor al je vragen bij ons terecht. Wij zijn te bereiken via info@db-eventmarketing.nl of +31 35 303 2000. En scroll vooral door onze cases voor event inspiratie.

20/06/2024 D&B Masterclass Jubileum

Gebruik je jubileum als springplank voor je zakelijke ambitie.

Gefeliciteerd! Binnenkort vier je een jubileum. Een mooie mijlpaal om samen met je medewerkers en relaties te vieren. Maar het ‘alleen vieren’ is zonde, want je jubileum is juist hét moment om te gebruiken als booster voor je zakelijke ambities.  

Tijdens deze D&B Masterclass gaan we in op de mogelijkheden van een jubileum. We laten je kennismaken met onze campagnematige en award winnende aanpak én geven het woord aan een waardevolle relatie van D&B om te vertellen over zijn/haar jubileumtraject en de gemaakte impact. Ook krijg je een kijkje in de tips en tops van een succesvolle jubileumcampagne én maak je alvast een eerste aanzet voor jouw eigen campagne, zodat je de eerste stap zet naar de toekomst.

12/09/2024 D&B Masterclass Community Bouwen

Bouw aan je community middels events

Een event is een krachtig middel waarmee je jouw doelgroep nog meer aan je merk kunt binden. Hierbij is het van belang deze toe te spitsen op de culturen en rituelen van de community. Maar uit welke mensen bestaat jouw community eigenlijk, en hoe breng je die het best in kaart? Mede aan de hand van onze award winnende case #ScoutOn leggen we uit wat een community is, wat we kunnen leren van een community en hoe we dit vervolgens in onze events kunnen implementeren.

10/10/2024 D&B Masterclass AI

Verken de wereld van AI in eventmarketing tijdens onze meeslepende masterclass.

Artificial Intelligence een onvermijdelijk monster of de ongelooflijke verlichting van onze werkdruk? Onze directeur Creatie en Innovatie is de afgelopen maanden in AI gedoken om de do's en don't van AI voor eventmarketing te ontdekken en te doorgronden. In deze masterclass deelt hij zijn inzichten en gaan we zelf ook praktisch aan de slag. 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management