D&B Masterclass Community Bouwen

12/09/2024
10:00 - 12:30

Hoe bouw je aan je community middels de inzet van events?
Een event is een krachtig middel waarmee je jouw doelgroep nog meer aan je merk kunt binden. Hierbij is het van belang deze toe te spitsen op de culturen en rituelen van de community. Maar uit welke mensen bestaat jouw community eigenlijk, en hoe breng je die het best in kaart? Mede aan de hand van onze award winnende case #ScoutOn leggen we uit wat een community is, wat we kunnen leren van een community en hoe we dit vervolgens in onze events kunnen implementeren.

Praktische info

Waar?
In ons Eventhuis in Hilversum, van Hengellaan 25. 

Voor wie?
Eventmanagers, marketing- en communicatiemanagers en HR-managers die meer uit hun event willen halen en werkzaam zijn bij middelgrote tot grote bedrijven. 

Door wie?
Nog niet bekend.

Welke datum?
Donderdag 12 september

Hoe laat?
Nog niet bekend.

Capaciteit?
Per Masterclass zijn 25 plekken beschikbaar (vol=vol).  

Kosten?
De Masterclass is gratis, maar wel met een voorwaarde. We weten allemaal dat niets zo vervelend is als no show. Heb je je aangemeld en kun je niet komen? Bij een late afzegging (maximaal één week van te voren) of no show brengen wij het ticket á € 100,- (exclusief BTW) in rekening. Dit bedrag doneren we aan één van onze goede doelen.

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de D&B Masterclass

 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management