Daymakers Masterclass Employee Engagement

24/09/2024
10:00 - 12:30
Nieske Castelein

Ontdek het verbindende element!

In deze tijd van arbeidsmarktkrapte en remote werken lijkt de betrokkenheid van medewerkers af te nemen. Wij geloven dat organisaties alleen kunnen floreren als medewerkers zich verbonden voelen. Verbonden met de organisatie, met de cultuur en met elkaar. Het is daarom de hoogste tijd voor verbinding! Maar hoe maak je die verbinding? Hoe versterk je die band? Hoe creëer je activerende samenhang in je interne communicatie?  
 
Tijdens de Daymakers Masterclass neemt Employee Engagement Specialist Nieske Castelein je mee in het ABC van Employee Engagement. Aan de hand van vele inzichten, theorieën en spraakmakende voorbeelden, ga je zelf aan de slag en zet je de eerste stappen richting verbonden en betrokken medewerkers binnen jouw organisatie.   

Praktische info

Waar?
Nog niet bekend.

Voor wie?
Eventmanagers, marketing- en communicatiemanagers en HR-managers die meer uit hun event willen halen en werkzaam zijn bij middelgrote tot grote bedrijven.  
 
Door wie?
De Daymakers Masterclass Employee Engagement wordt gegeven door Employee Engagement Specialist Nieske Castelein

Welke datum?
Dinsdag 24 september 2024.

Hoe laat?
Nog niet bekend.

Capaciteit?
Per Daymakers Masterclass zijn 25 plekken beschikbaar.

Kosten?
De Daymakers Masterclass is gratis maar wel met een voorwaarde. We weten allemaal dat niets zo vervelend is als no show. Heb je je aangemeld en kun je niet komen? Bij een late afzegging (maximaal één week van te voren)  of no show brengen wij het ticket á € 100,- (exclusief BTW) in rekening. Dit bedrag doneren we aan één van onze goede doelen.

 

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de D&B Masterclass

 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management