We stellen je voor aan Marinus

Blog
mei 30, 2016

In de serie 'We stellen je voor aan...' staat iedere keer een andere D&B-er in de spotlights. Deze keer heeft Marinus Heuvelman het vriendenboekje ingevuld. Vanaf begin maart versterkt hij het team in de rol van Trainee Creatief Conceptontwikkelaar.

Hoe ben je bij D&B terecht gekomen?

In oktober 2015 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Een modevakschool waar ik opgeleid werd als manager voor de modewereld. Door veel mee te helpen bij het organiseren van evenementen als modeshows en exposities kwam ik erachter dat mijn interesse minder ligt bij de theorie achter de mode, maar meer bij die van events. Door externe minors als Experience & Eventmanagement te volgen en mijn scriptie te schijven op dit gebied heb ik mij weten te ontwikkelen tot eventmanager. Een event goed bedenken en organiseren leer je echter niet uit boeken dus besloot ik - na mijn opleiding - een leerbedrijf te zoeken waarbij ik het vak verder in de praktijk kan leren. Het was een droom voor mij om het vak te kunnen leren van de mensen bij D&B Eventmarketing. En deze droom werd werkelijkheid…

Als trainee bij D&B

Als trainee op de creatieafdeling bij D&B Eventmarketing wordt het eventvak je van A tot Z bijgebracht. Je mag brainstorms bijwonen, mee naar klanten en creatief bezig zijn met de invulling van concepten en het maken van presentaties. Er wordt van je verwacht dat je verantwoordelijkheid toont en meedenkt bij het ontwikkelen van concepten. Waar een stagiair een ondersteunende factor is, is een trainee dat ook en net iets meer. Je krijgt eigen projecten toegewezen en moet deze, natuurlijk wel onder toezicht, zelf uitvoeren. Aan het eind van de rit is het de bedoeling dat je zóveel geleerd hebt dat je een functie zou kunnen invullen binnen het team.

Typisch Marinus:

• Vertellen dat je je naaste liefhebt vind ik een van de belangrijkste dingen in het leven
• Genieten van Hollandse pot; groente aardappelen en een stuk vlees
• Kleding kopen bij Acne Studios
• Festivals bezoeken en samenzijn met vrienden
• Fan zijn van Beyoncé

Welke D&B drijfveer* past het beste bij je?

Verdieping. Ik probeer altijd verder te gaan dan de oppervlakte.
* De 5 V's: Vuur, Vindingrijkheid, Vertrouwen, Vakmanschap & Verdieping

Wat is het mooiste evenement waar je bent geweest of hebt georganiseerd of hebt bedacht?

Alle concerten van Beyoncé. Ik ben een groot, GROOT fan.

Welk evenement zou je willen bedenken/organiseren?

Zoveel mogelijk!

Ook ervaring opdoen bij D&B?

D&B geeft trainees en stagiaires graag de mogelijkheid om hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen in de praktijk en hen een kijkje te geven in het eventvak. Bekijk de vacatures voor de mogelijkheden.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management