We stellen je voor aan Ilke

blog
Door: Ilke van der Mark-Meijer
sep 9, 2016

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter D&B Eventmarketing aan jullie voor te stellen. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Ilke van der Mark-Meijer; zij vervult vanaf augustus de functie van Commercieel Manager.

Hoe ben je bij D&B terecht gekomen?

Al bijna 15 jaar ben ik werkzaam binnen de evenementenbranche en D&B Eventmarketing is hierin een niet te missen bureau. Twee jaar geleden heb ik Lennart beter leren kennen door activiteiten binnen de branchevereniging IDEA en tijdens het event ‘De slimste eventprofessional 2015’, waar hij er met de winst vandoor ging. Het afgelopen jaar spraken we elkaar vaker en merkte ik dat we goed konden sparren en onze visies op het vak en de cases overeenkomen.

Tijdens mijn revanchemogelijkheid op het event ‘De slimste eventprofessional 2016’, overigens een geslaagde poging (Ilke ging er met de titel vandoor!), zagen we elkaar weer en ontstond de wens om intensiever met elkaar samen te werken. Zes maanden later is dit een feit...

Jij en D&B

Ik merkte al vanaf mijn eerste dag dat we als team alles in het werk stellen om te gaan voor het mooiste, beste en meest passende resultaat. Gaan voor goud, daar houd ik van. De vrijheid die je krijgt om het beste uit jezelf te halen werkt stimulerend. En de open communicatie zorgt ervoor dat je leert van elkaars prestaties en verbeterpunten. Dus gebaseerd op mijn eerste dagen kan ik zeggen dat het matcht! 

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B-ervaring

Dit wordt vast een heerlijke lange lijst, maar ik heb nu pas net een week gewerkt dus heb nog geen grote verhalen. Wel kan ik zeggen dat het erg leuk is om op je eerste werkdag verwend te worden met taart, bloemen, ballonnen, toeters en hoedjes. Maar daar had mijn verjaardag wellicht ook mee te maken!

Typisch Ilke:

Dansen, hard en veel zingen (auto, douche, keuken, zo vaak het kan eigenlijk), hockeyen, goeie wijntjes drinken, maar ook een cola light op zijn tijd :) Vaak vrienden over de vloer hebben voor gezellige borrels en diners. Met mijn twee jongens rennen, bouwen, klimmen en dansen in de woonkamer. Actie en beweging; van alles wat kabbelt word ik onrustig! 

Welke D&B drijfveer* past het beste bij je?

Vuur omdat je zonder passie nergens bent in dit vak. Vertrouwen omdat je daar je totale relaties op baseert en verdieping omdat je dan echt een stap dichter bij je doel komt.
*De 5 V's: Vuur, Vindingrijkheid, Vertrouwen, Vakmanschap & Verdieping 

Wat is het mooiste event wat je hebt georganiseerd of hebt meegemaakt?

Dit zijn er verschillende; in zowel binnen- als buitenland! Een van de meest recente was een jubileumevent waarbij we met 100 personen naar Lapland gingen. Sneeuwscooters, huskysafari, Olympic snowgames en eindigen met een diner in de middle of nowhere met niets meer dan kaarsen, kampvuur, een ijsbar en tipi tenten. Daar werden we getrakteerd op 1,5 uur noorderlicht! Dit maakte het droomplaatje voor mij compleet. 

Welk evenement zou je willen bedenken/organiseren?

Na deze heerlijke sportzomer, ben ik er weer van overtuigd dan ik graag nog eens een groot sportevent wil organiseren, zoals de Olympische Spelen. Dat is vrij ambitieus, maar hé… “Aim for the moon. If you miss, you may hit a star”

Ilke’s quote

We don’t remember days, we remember moments

Wil je Ilke nog beter leren kennen? Bekijk dan haar persoonlijke D&B-pagina!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management