Boost your future!

Blog
dec. 19, 2016

Om onze visie op het eventvak met jullie te delen hebben wij deze gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. Voor onze nieuwste Little Pink Book 'De Innovatie Booster' hebben we de krachten gebundeld met 'Innovation Booster' (what's in a name...). Samen laten we bedrijven hun weg naar de toekomst vinden.

Innovation Booster is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het transformeren van organisaties, door samen het innovatievraagstuk op te pakken en uit te voeren. Founder Anthony Meyer zu Schlochtern geeft je een kijkje in zijn wereld.

Hoe belangrijk is innovatie voor organisaties?

In deze steeds sneller veranderende wereld, waarin technologie en steeds hogere klantverwachtingen snel op ons afkomen, zijn innovaties - in onze ogen - heel erg belangrijk.

Maar laat ik vooral de vraag teruggeven: “Wat gebeurt er met jouw organisatie als je geen duidelijke toekomstige strategie hebt en niet op deze veranderende wereld inspeelt?" Denk daar maar eens over na!

Hoe spelen jullie daarop in?

Doen wat je altijd deed werkt niet langer meer. Wij geloven daarom in het brengen van frisse perspectieven en concrete inspiratie om innovatie te boosten. Zo helpen wij organisaties om goede ideeën tot leven te brengen, de systemen en cultuur te creëren die continue innovatie ondersteunt, om zo met organisaties een stap richting de toekomst te zetten.

En waarin werken jullie samen met D&B?

Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie de juiste borging vindt binnen organisaties, als dit gepaard gaat met een flinke dosis enthousiasme. D&B kan door middel van haar ervaring en expertise hierin een hele mooie rol spelen. Namelijk: door dit enthousiasme aan de hand van strategische events te vergroten. 

Kan je een tipje van de sluier geven over jullie methodiek (de 4 E’s)?

De kunst van innoveren ligt in het meer klantgericht, meer data-gedreven en wendbaarder maken van organisaties. Wanneer wij samen met een klant aan de slag gaan, maken wij dit heel concreet door hier samen mee te gaan experimenteren en te gaan doen. Dus geen advies, maar actie en samen ontdekken!

Boost your future!

Smaakt het naar meer? Download dan nu de gratis innovatiebooster en laat je inspireren door onze nieuwste ‘Pink Paper’!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management