We stellen je voor aan Lara

blog
Door: Lara Roos
okt 12, 2017

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter D&B Eventmarketing aan jullie voor te stellen. Al aardig wat jaartjes bij ons werkzaam, leer Projectmanager Lara beter kennen:

Hoe ben je bij D&B terecht gekomen?

Via een bevriend contact ging ik zo’n 7,5 jaar geleden eigenlijk heel vrijblijvend in gesprek met D&B. Ik vond het eventvak te gek en wilde hier mee verder, maar het bureau waar ik destijds werkte bood me niet meer de uitdaging waar ik naar op zoek was. Een vrijblijvend gesprek resulteerde diezelfde dag nog in een nieuwe baan. Een baan waar ik vandaag de dag elke minuut nog van geniet!

Jij en D&B

Binnen D&B ben ik als Senior Projectmanager bezig met de realisatie van mooie concept- ideeën. De afgelopen jaren heb ik tig mooie events mogen produceren en inmiddels hoor ik redelijk bij de ‘oude garde’ van D&B.

Mijn roze D&B-hart gaat sneller kloppen van draaiboeken van +40 pagina’s met logistieke complexe processen op uitdagende locaties. Maar ook voor een grote gaaf showprogramma of een mega kortlopend eventtraject ben ik altijd te porren. Gas geven en samen met je leveranciers een idee omzetten tot het werkelijkheid wordt, dat is toch de gaafste job ter wereld!

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B-ervaring

In 7,5 jaar heb ik heel veel mooie herinneringen opgebouwd. Ons jaarlijkse kantooruitje zorgt eigenlijk altijd wel weer voor vele mooie herinneringen. ’s Nachts een standbeeld proberen te beklimmen en er ’s ochtends achter komen dat het eigenlijk een fontein is. Samen op stoere trikes een rally rijden en je collega bij de eerste bocht al een voortuin in zien gassen óf rete fanatiek, gezamenlijk ‘gaan’ voor de winst tijdens een sporttoernooi, kantoorquiz of roeiregatta.

Op events probeer je er niet alleen voor je klant, maar ook zeker met je collega’s een mooi feestje van te maken. Megaproducties voor onder andere Flora Holland en KPN waar echt iedereen van het team een rol heeft, of juist de grappige kleine momentjes backstage.

Tijdens onze jaarlijkse kerstpresentatie genieten we dan ook zeker altijd even na van al die mooie events en gebeurtenissen die dat jaar als een sneltrein langs raasden. We zijn een gek roze cluppie bij elkaar dat zowel tijdens kantooruren maar ook daarbuiten altijd lol heeft met elkaar. D&B is echt een tweede familie voor mij en dat voelt heel bijzonder.

Typisch Lara:

Wie ben ik?
Lara is een stuiterballetje die altijd in is voor gezelligheid. Die elke dag met een smile opstaat en energie haalt uit gave events, binnen en buiten werktijd. Ik ben happily in love met mijn vriend Didier en woon samen met hem en ons hondje Lola in een fantastisch huisje (geheel zelf verklust) in Utrecht.

In mijn vrije tijd spring ik vaak op m’n racefietsje, maar een kaasje/wijntje/haardje of bezoek aan de sauna vind ik ook heerlijk. Ik hou erg van reizen (zowel backpacken ergens op het randje van de wereldbol maar ook heerlijk kneuterig kamperen ergens in de buurt), bezoek graag een festivalletje en gezellige etentjes met vrienden kun je nooit te veel inplannen. Terwijl ik als projectmanager een ster ben in plannen, staat mijn privé agenda altijd net iets te vol met leuke dingen :)

Welke D&B drijfveer* past het beste bij je?

VUUR is echt de D&B drijfveer die mij als persoon omschrijft. Vol overgave en enthousiasme stort ik me op dingen en probeer samen het beste te maken van elke situatie.
* De 5 V's: Vuur, Vindingrijkheid, Vertrouwen, Vakmanschap & Verdieping

Wat is het mooiste event wat je hebt georganiseerd of hebt meegemaakt?

Tja, het is moeilijk kiezen als je al zoveel jaar bijdraagt aan fantastische producties. Maar als ik dan toch een keuze moet maken dan kies ik voor 2 opdrachtgevers waar ik al een heel aantal jaar fantastische dingen voor mag èn mee mag doen.

De afgelopen 5 jaar heb ik voor Optiver hun jaarlijkse personeelsweekend mogen organiseren. Events die bol staan van creativiteit en die werden georganiseerd op bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Met als klappers de jubileumreis naar Dubrovnik en een ‘kampeerweekend’ op een oude militaire vliegbasis.

Een tweede opdrachtgever waar ik de afgelopen jaren een hele bijzondere band mee heb opgebouwd is KPN waar ik al 6 jaar de scepter zwaai tijdens hun jaarlijkse Rijksmuseumtop. Een bijna militaire operatie qua op en afbouw, met elk jaar weer een stijlvol mooie theatrale invulling. Van een modeshow in samenwerking met studentes van de Rietveld Academie in de fietserspassage, tot een catwalk show op de eregalerij met dans, theater en muziek.

Welk evenement zou je willen bedenken/organiseren?

Ooit hebben we met een aantal vrienden geroepen, dat we met zoveel kennis en kunde op het gebied van events, wel eens een eigen festival op poten konden zetten. En wie weet komt dat er ooit van. Nu eerst aan de slag met m’n eigen feestje. Die met dat ringetje :)

Lara's quote

Life is not measured by the breaths you take, but by it's breathtaking moments

Wil je nog meer weten over Lara? Bekijk dan haar persoonlijke pagina met een overzicht van eventcases, publicaties en blogberichten.

 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management