Al je werknemers gelukkig door de X-Mas Xpress

blog
sep. 16, 2020

Geen knallend eindejaarsfeest, geen intiem kerstdiner, geen enerverende kick-off; dit jaar moeten de meeste werknemers thuiswerken en de gezelligheid van collega’s missen. Meer dan ooit wordt duidelijk hoe belangrijk verbinding is voor de mentale gezondheid van je medewerkers en daarmee het succes van je bedrijf.

Bij D&B Eventmarketing ondersteunen we onze relaties dagelijks om hun employee engagement te stimuleren. Daarom creëerden we, samen met Van Essen Catering, het ultieme coronaproof eindejaarsconcept om personeel een hart onder de riem te steken. Tijdens hét moment van samenzijn: Kerst. Het resultaat is de X-Mas Xpress: een sfeervolle, op maat gemaakte kerst experience waarin je de uitdagingen van 2020 even vergeet!

Kerst-event-organiseren-1

Kerst is de ideale gelegenheid om samen met collega’s stil te staan bij de successen die zijn behaald het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het jaar dat komen gaat. In het schemerdonker nippen van een gluhweintje bij een knisperend haardvuur, dat zijn beproefde ingrediënten voor een verbindend personeelsevent!

Door COVID-19 verloopt de Kerst nét even anders dit jaar. Gelukkig zijn D&B Eventmarketing en Van Essen Catering flexibel én creatief en brengen zij Kerstmis naar je toe deze winter! In een heuse Experience Truck die helemaal kan worden aangepast naar jouw wensen, beleven bezoekers individueel - in korte tijd - drie verschillende verrassingen. Denk aan een Instagramwaardige photobooth, een persoonlijk kerstcompliment, kerst karaoke of een luxe tasting… alles is mogelijk! Bij de uitgang ontvangt de medewerker een kerstpakket of cadeau als dank voor zijn inzet en flexibiliteit dit jaar. Even échte aandacht en ervoor zorgen dat iedereen gezien wordt.

1 trailer, 3 ‘secret’ X-mas experiences, Christmas food en een speciale kersthit-DJ.

Dit wordt een kerst om nooit te vergeten! Uiteraard coronaproof.

Kerst-event-organiseren-2

Liefde gaat door de maag

All you need is love, maar liefde gaat door de maag, toch? Daarom serveert Van Essen Catering kerst op zijn best van hete choco tot (alcoholvrije) glühwein en van gingerpops tot luxe chocolade kerstballen. Zintuigen worden geprikkeld en het kerstgevoel wordt maximaal aangejaagd!

X-mas XL

Buiten de X-Mas Xpress staat een kerst-DJ om de medewerkers in de coronaproof rij al lekker in kerstsferen te brengen. De experience kan eenvoudig worden uitgebreid met een heuse kerstband of een levende kerststal bijvoorbeeld. Wij creëren een setting die past bij jouw doel en doelgroep en altijd volledig op maat. Uiteraard kunnen wij ook de kerstcadeaus voor de medewerkers verzorgen.

100% coronaproof

Om deze veilige beleving volledig coronaproof te laten zijn, werken we in shifts van 30 minuten waarin 10 mensen één voor één de experience beleven. Loop door de truck, ontvang jouw kerstpakket en geniet verder buiten van al het moois en lekkers dat er aangeboden wordt.

Deze unieke X-mas Xpress komt al bij je voorrijden vanaf €23.000,- 

Meer weten of boeken?

Neem contact op met Kelly Schotborgh

06 - 23 44 94 53
kelly@db-eventmarketing.nl

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management