We stellen je voor aan Paul

blog
Door: Paul Bransz
apr 25, 2015

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter Dechesne & Boertje aan jullie voor te stellen. Deze keer het D&B vriendenboekje ingevuld door Paul Bransz, creatief conceptontwikkelaar van beroep! Nieuwsgierig? Lees mee!

Hoe kwam ik bij Dechesne & Boertje terecht?

Bijna twee jaar geleden kwam ik bij D&B terecht. Ik kende D&B van de andere kant van de tafel. Ik was eventmanager bij de overheid en zag verschillende eventbureaus voorbij komen. D&B sprak me aan vanwege de leuke creatieve insteek. De uitingen van D&B zorgden altijd voor een glimlach op mijn gezicht. Het 'dat is leuk bedacht!' gevoel. Met het jubileumboekje als absolute topper. Toen er een plekje vrijkwam voor een creatief  conceptontwikkelaar, heb ik niet getwijfeld. En D&B gelukkig ook niet.

Elke klus is weer anders. Je wordt weer uitgedaagd om binnen een bepaalde termijn een plan neer te leggen waar de vraag van de opdrachtgever wordt beantwoord en waar je zelf ook helemaal blij van wordt. Dat creatieproces met geweldige collega's is geniaal. Vooral als je dan ziet dat het concept ook bij de opdrachtgever een glimlach op het gezicht tovert. Dat gevoel... briljant. Daarbij komt dat er geen beter gevoel is om de ontwikkelde concepten tot leven te zien komen. Wat ooit bij een brainstorm begon, wordt werkelijkheid.

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B ervaring

Ik heb bij D&B al wat gekke, leuke dingen meegemaakt. Met Liesbeth List verdwalen in de gangen van het Rijksmuseum. Met een haaienvin op m'n hoofd een diva voortduwen op het water in de buurt van Assen. Samen met de andere creatieven de meest gekke idee├źn verzinnen in Muiden. Een oud vliegveld bij de grens met Duitsland ombouwen tot een Hunger Games wereld. Een bomexplosie fingeren bij DeFabrique in Maarssen. Allemaal stuk voor stuk herinneringen waar ik als een kind zo blij van word.

Typische 'Paul-dingen' (de dingen waar ik blij van word..)

Creatief, flauwe humor, inspitratiejunk, festivals, toneel, niet uit het veld te slaan, dansen dansen dansen.... En had ik al gezegd? Dansen.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management