5 onmisbare items in je productiekoffer

blog
Door: Lara Roos
nov. 25, 2014

Het zijn drukke tijden voor onze eventmanagers. Naast strakke planningen en een gemotiveerde stagiaire is een goed gevulde productiekoffer één van de belangrijkste items voor een geslaagde eventproductie. Projectmanager Lara Roos zet 5 handige dingen op een rijtje die sowieso in je productiekoffer moeten zitten.

Nummer 1 | Duct-tape

Op een dikke eerste plaats staat duckt-tape. Van de afwerking van snoertjes, kruisjes op 't podium voor de sprekers, last-minute reparatie van een gescheurde banier tot het ophangen van bordjes.. Duct-tape is altijd handig.

Nummer 2 | Tie-wraps

Tie-wraps zijn bijna net zo onmisbaar als duct-tape. Alles wat last-minute een plek moet krijgen kun je vastmaken met een tyrap, vooral als het gaat om het netjes ophangen van al je signing!

Nummer 3 | Achtergrondmuziek

Op nummer 3 zet ik een MP3 speler, gevuld met achtergrondmuziek. Omdat de gemiddelde techneut alleen heavy metal op z'n laptop heeft staan.

Nummer vier | Garderobenummertjes

Om het zekere voor het onzeker te nemen zit er altijd een doosje van die papieren nummertjes in mijn productiekoffer. Just to be sure.... Omdat die nog wel eens vergeten worden.

Nummer vijf | Back-up van presentaties

Last but zeker not least, zorg ervoor dat je altijd een USB stick bij je hebt met alle, (ik zeg alle) presentaties van je event. Ook die van externe sprekers!

Deze week zijn we elke dag bezig met de opbouw, repetities, organisatie of afbouw van een event. Hoogtijdagen voor de productiekoffer. Zorg dat hij goed gevuld is!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management