We stellen je voor aan Cristel

blog
Door: Cristel Zwart
jul 29, 2015

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter Dechesne & Boertje aan jullie voor te stellen. Deze keer het vriendenboekje ingevuld door Cristel Zwart, creatief conceptontwikkelaar bij D&B! Nieuwsgierig? Lees mee!

Hoe kwam ik bij D&B?

Ik werk sinds 2011 bij D&B, dat is voor mij al best lang op één plek dus dat kan alleen maar positief zijn! En dat is het ook. Een leuk team, steeds weer nieuwe klanten en ervaringen en een vak waarin je altijd nieuwsgierig moet zijn. Dat past bij mij.

Jij & D&B

Bij D&B ben ik conceptontwikkelaar. Een functie waarvoor mijn nieuwsgierigheid goed van pas komt en waarvoor je altijd up-to-date moet zijn. Niet alleen op het gebied van events maar gewoon over alles wat er speelt in de samenleving. Wat ik zo leuk vind aan conceptontwikkeling is dat ik steeds weer bij andere bedrijven over de vloer kom. Elk bedrijf is anders en om een goed passend concept te maken moet je het helemaal doorgronden. En zo zie je veel en leer je elke dag weer bij. En dat past dan weer bij mijn typische-Ram-persoonlijkheid en is het cirkeltje weer rond!

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B ervaring

Jeetje. Die vier jaar zijn omgevlogen. Best moeilijk om er een hoogtepunt uit te halen. In mijn eerste maanden een huge evenement, twee dagen ontvingen we 5.000 medewerkers waarbij we met het gehele team keihard hebben gewerkt en ook ontzettend veel lol hebben gehad. Maar ook van de spontane vrijdagmiddagborrels kan ik onwijs genieten, met een rosétje en een knabbeltje het weekend inluiden.
En wat ik nooit meer zal vergeten: tijdens één van onze uitjes beklommen we (lichtelijk aangeschoten) de Waterfontein op de Grote Markt in Antwerpen. En dan wakker worden en je afvragen wat al die smerige drab op je kleding doet...

Typische 'Cristel-dingen' (de dingen waar ik blij van word..)

Ik ben dus nieuwsgierig, kijk altijd om me heen. Daardoor sta ik ook niet altijd genoeg stil bij het hier en nu maar ik probeer van elk moment te genieten. Ik ben sportief, voetbal het allerliefst en geef bootcamp-achtige workouts aan iedereen die dat leuk vindt. Zoals nu in het Sarphatipark in Amsterdam en in Park Oog en Al in Utrecht.Ook ben ik bij D&B begonnen om een workout te geven aan mijn collega's, wat me geïnspireerd heeft om dat ook bij andere bedrijven te doen.

Daarnaast schrijf ik over eten en gezond leven op wwww.love2workout.nl, ben ik heel graag met vrienden en vriendinnen op stap of gewoon een avondje lekker bijkletsen maar houd ik ook van spelen met mijn kleine nichtjes en neefjes die ik altijd mijn 'apies' noem. Nog meer typisch Cristel? Ik ben gek op reizen en buitenlandse ervaringen. Ik ben ongebonden en echt een typische ram: avontuurlijk en energiek, moedig en enthousiast, dynamisch en vlug van begrip. Maar aan de andere kant: zelfzuchtig en opvliegend, impulsief en ongeduldig en ook overmoedig en een beetje roekeloos af en toe. Vraag maar aan mijn lieve vriend...

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management