Team D&B verwelkomt 3 nieuwe collega’s in het Eventhuis in Muiden

Blog
apr 6, 2016

Ons team van eventprofessionals is uitgebreid met 3 nieuwe collega's: Bas Veldkamp, Lisanne Geldof en Madeline Spronk. Vandaag overhandigden Pieter Bas en Lennart symbolisch de sleutel van het eventhuis in Muiden aan het drietal.

Bas versterkt de afdeling Creatie in de functie van Creatief Conceptontwikkelaar. Na een opleiding aan onder andere de NHTV Breda en Fontys Hogescholen ging Bas aan de slag als (Senior) Project Manager bij evenementenbureau PPeople. Daarna werd hij Eventmanager bij cateraar Catering Lokaal.  

Lisanne en Madeline gaan beiden als Projectmanager aan de slag bij D&B Eventmarketing. Lisanne studeerde Communicatiemanagement aan de HES. Al tijdens haar duale studie werkte zij als (freelance) Event Producer en daarna heeft zij ervaring als Projectmanager opgedaan bij experience marketingbureau MOVE.

Madeline ging na haar studie Art and Design Management, aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, bij Conclusion werken in de rol van Personal Assistant van de oprichter. Daarna werd ze Projectmanager bij Sublime FM.  

Welkom Bas, Lisanne en Madeline! We zijn erg blij dat jullie ons komen versterken met jullie liefde voor het eventvak!


Van links naar rechts: Madeline, Bas en Lisanne.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management