Beurs event 16 door de ogen van razende reporter Wesley

Blog
mrt. 27, 2016

Wesley Duijkers is student aan de hogeschool en volgt de opleiding communicatie. Sinds september 2015 loopt hij stage bij D&B Eventmarketing. Op woensdag 23 maart bezocht hij als razende reporter beurs event 16.

Het is woensdag 23 maart 2016, de eerste dag van beurs event 16. Samen met mijn collega's Lara en Ilse loop ik de Jaarbeurs in Utrecht binnen. We worden vriendelijk ontvangen en lopen door naar de hal waar het allemaal plaatsvindt.
Mijn eerste indruk is meteen positief: een hal vol met inspirerende stands, lachende gezichten, gekleurde lichten en enthousiaste gesprekken merk ik op.

Op consult bij D&B Eventmarketing

De stand van D&B valt meteen op door het kleurrijke D&B roze en mijn collega's die in witte doktersjassen rondlopen met roze stethoscopen om hun nek. Dit jaar staat de D&B-stand in het teken van een gratis eventconsult van vijftien minuten. Iedere eventprofessional of communicatiemanager kan binnenlopen in de spreekkamer en al zijn of haar eventvragen stellen. Hoe gek de vraag ook is, D&B Eventmarketing beantwoordt alle vragen. 33 jaar eventervaring in vijftien minuten, wie wil dat nu niet?

Team D&B werd uitgedaagd met vragen, zoals:
• Wat zijn de trends binnen de zakelijke markt?
• Kun je me helpen met ingrediënten voor een zomers personeelsevent?
• Hoe kan ik mijn locatie promoten binnen de branche?
• Op welke wijze kun je het beste een benefietgala programmeren?
• Hoe kunnen studenten tijdens de beurs met de branche in contact komen?
• Hoe moeten we het bezoekerscentrum van onze verffabriek inrichten zodat het echt een beleving wordt om bij ons op bezoek te komen?
• Wat is de moeilijkste vraag die aan jullie gesteld wordt?
• Hoe zorg ik ervoor dat juist die groep mensen die altijd negatief zijn en weinig betrokkenheid hebben, tóch op mijn event komen?

Beste standconcept

Het concept 'op consult bij D&B' is tot in de details terug te zien in de stand met leuke typische dokters items, maar dan natuurlijk wel in het D&B roze! Tot zelfs de happy D&B pills die je meekrijgt aan het einde van je consult.

Ook bij de jury van event 16 bleef dit niet onopgemerkt. Het team werd verrast met een onverwacht bezoek: de stand van D&B verdient de prijs Beste Standconcept. Trots poseert team D&B voor de camera.

Overige inspiratie
Uiteraard bezoek ik deze middag ook nog andere stands: ik proef Japanse poffertjes, maak kennis met het maken van 3-D beeldjes met high-tech camera's, ontmoet de journalisten van Events.nl en laat me inspireren door de vele stands met inrichting en catering. Voor een impressie van de hele beurs, klik hier. Ik vond event 16 zeer geslaagd en kijk uit naar volgend jaar!

Misschien ook nog leuk om te bekijken: onze Femke werd geïnterviewd door vlogger Hans. Bekijk hier haar moment of fame (06.09 minuten).

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management