D&B Historie

Onze historie

Het roze eventmarketingbureau D&B Eventmarketing

... is met haar indrukwekkende track record in LIVE communicatie niet meer weg te denken uit de wereld van marketing en events. In ruim 40 jaar is er veel gebeurd, maar de passie voor LIVE is nog steeds onverminderd groot.

We zijn nieuwsgierig, omarmen verandering, lopen voorop en steken graag onze nek uit. Zo publiceerden we in 2018 het boek LIVE! over het behalen van maximale impact met je evenement, bekroonde het vak ons onder andere zes keer met een Gouden Giraffe Event Award en werd eigenaar Pieter Bas Boertje in december 2019 benoemd tot voorzitter van IDEA, de branchevereniging voor livecommunicatie- en eventbureaus.

D&B Eventmarketing team professionals

What’s in a name?

Op Valentijnsdag 14 februari 1983 begon ons verhaal aan de Leliegracht in Amsterdam onder de naam Nini’s Productions, gerund door Janine Dechesne en Elvira Veenings. Vijf jaar later stapte Pieter Bas in en veranderde de naam van het evenementenbureau in Dechesne & Boertje. Toen Janine in 2007 de BV verliet, ging het inmiddels roze bureau verder door het leven als D&B Eventmarketing. De dag van de oprichting wordt intern nog altijd traditiegetrouw gevierd met een feestelijke lunch.

Strategische eventcommunicatie

LIVE company D&B heeft haar roots in het theater- en musicalwezen en zette stap voor stap de koers in de richting van strategische eventmarketing. De samenstelling van het team en de disciplines binnen het bureau groeiden organisch mee en vormden altijd een sterke, betrouwbare basis voor het creëren van impactvolle events en cultuurveranderingstrajecten.

Trouwe ambassadeurs

Die organische ontwikkeling en voortdurende focus op kwaliteit heeft geresulteerd in een grote groep trouwe klanten die als ware ambassadeurs het ‘roze woord’ met ons verspreiden. Als pleitbezorger van succesvolle relatiemarketing zijn we daar natuurlijk ontzettend trots op! Tijdens de jaarlijkse D&B Rosé, het bekroonde relatie-evenement dat we al sinds 2008 organiseren, proosten wij met hen op behaalde resultaten en een nieuw jaar vol prachtige doelen.

Het Eventhuis in Hilversum

De afgelopen drie decennia verhuisde D&B van Amsterdam naar Naarden, Almere en de haven van Muiden, om in 2018 neer te strijken in de belangrijkste LIVE gemeente die Nederland rijk is: Hilversum. Op een steenworp afstand van het Mediapark is hier het Eventhuis gerealiseerd; waar een nieuwe generatie eventprofessionals ervaring opdoet en leden van de evenementenbranche hun kennis bijspijkeren tijdens inspiratievolle masterclasses. Wil je zelf ervaren hoe D&B Eventmarketing haar eigen merk leeft en resultaten behaalt? Je bent meer dan welkom in ons Eventhuis!

Neem contact op!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management