Bekijk whitepaper
Download
Online Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Zorgaanbieder

Online relatie kerstevent

In tijden van fysieke afstand toch een avond dichtbij elkaar, dat was de kerstwens van een Nederlandse zorgaanbieder. Speciaal voor diens relaties speelden het Metropole Orkest, O’G3NE en twee jonge talenten van het Prinses Christina Concours de sterren van de hemel in een leeg Muziekgebouw aan ‘t IJ. Leeg, want iedereen keek mee vanuit de eigen knusse woonkamer.  

1 onvergetelijk online kerstevent 600 mensen dicht bij elkaar 1 muziekgebouw zonder publiek 20+ muzikale talenten
Avond dicht bij elkaar Het liefst had onze opdrachtgever haar relaties een warme hand geschud en live met elkaar geproost op het nieuwe jaar. Door COVID-19 kon er echter geen publiek aanwezig zijn in het stijlvolle Muziekgebouw aan ‘t IJ. Presentator Eric Corton wist daar wel raad mee en nam de kijkers tijdens het event mee zoals alleen hij dat kan; met woorden die je aan het denken zetten en vol passie voor muziek. Thuis genoten de genodigden van hapjes en drankjes uit de goed verzorgde borrelbox én van schitterende muziek.
Muzikaal kerstevent Kippenvel van top tot teen
Muzikale sterren Van intiem tokkelen op een Spaanse gitaar tot een feestelijke meezinger met alle muziekprofessionals op het podium; tijdens het online kerstevent werden de zintuigen maximaal geprikkeld en harten geraakt. De volwassen stem van de 12-jarige Jala Haywood en het razendsnelle ‘Asturias’ gespeeld door de 15-jarige gitarist Matthijs van Delft verbaasden de kijkers thuis. Het kippenvelmoment werd versterkt door de gouden keeltjes van de dames van O’G3NE en de muzikale begeleiding door het Metropole Orkest.
Je boodschap online delen en daarmee harten raken
Avond zonder zorgen Uiteraard waren wij trots dat we op de avond van DE lockdown-persconferentie van Mark Rutte alsnog een boodschap van verbinding en warmte naar ruim 300 huiskamers konden zenden. De vele positieve reacties bevestigden dat dit online kerstevent een groot succes was. Ben jij benieuwd hoe wij mensen kunnen raken via een scherm? Check de Verbindingsbooster, download de Pink Paper over Online Events, bekijk de beeldbuis-aflevering van onze collega Sven Bäcker over engagement of bel ons. Samen tillen we jouw event naar een next level!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management