Ons verhaal

Dé eventpartner van ondernemend Nederland!

Ons verhaal

Al meer dan 30 jaar creëert D&B Eventmarketing waardevolle events voor haar klanten in ondernemend Nederland. Als strategisch partner helpen wij organisaties hun ambities en doelstellingen te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen die langdurig impact hebben. Verhalen die je bij blijven. Met events die raken en verbinden. Events die waardevol zijn in elke zin van het woord.

D&B op TV bij RTL7
Een Boost voor jouw event
Onze eventboosters

'Boosten' is de energie die mensen in beweging brengt. Die energie creëren wij in elk eventconcept. Daarnaast geloven wij in een campagne-matige aanpak van het traject voor en na het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Die visie hebben wij gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. D&B Eventmarketing ondersteunt je met de eventboosters bij trajecten rond een congres, een cultuurveranderingstraject, een jubileumjaar of de relatiemarketing van jouw organisatie.

Bekijk onze eventboosters
Krachtige events brengen een positieve verandering in het leven van een ander
Onze drijfveren

Samen met onze opdrachtgevers willen wij mensen verbinden, raken en hen laten stralen. Dat doen wij volgens de 5 V's: vuur, vakmanschap, vindingrijkheid, vertrouwen en verdieping. Meer weten?

Lees meer
Wij maken jouw event van begin tot eind magisch en impactvol
Ons team

Met een team van bevlogen professionals ontwikkelt en organiseert D&B Eventmarketing onvergetelijke evenementen. Stuk voor stuk experts met hun eigen passie en drijfveren.

Ontmoet het team
Al meer dan 30 jaar creëren we samen met onze klanten bijzondere, impactvolle events
Onze historie

D&B Eventmarketing - voorheen Dechesne & Boertje Eventmarketing - heeft al meer dan 30 jaar liefde voor het eventvak. Het bureau kent een mooie geschiedenis met vele hoogtepunten die we voor je op een rij hebben gezet. Benieuwd waar het ooit begon? Bekijk onze geschiedenis in beeld.

Onze historie in beeld
D&B Eventmarketing geeft inhoud aan events
Onze initiatieven

Naast onze Boosters hebben we nog meer initiatieven, zoals ons eventmagazine RAAK, de D&B Rosé, de D&B Effectmeter® en het D&B boek.

Bestel
AL meer dan 1750 events voor meer dan 385.000 gasten
Onze opdrachtgevers

D&B Eventmarketing heeft meer dan 1.750 events georganiseerd in binnen- en buitenland. Dit doen wij voor allerlei soorten opdrachtgevers: van kleine tot grote organisaties, van landelijke tot internationale bedrijven en van overheidsinstellingen tot verenigingen.

Lees meer
Mensen raken en laten stralen
Onze vacatures

D&B Eventmarketing is altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nou een stageplaats zoekt of de volgende stap wil maken in je eventcarrière .
Aarzel niet. Misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures
Informatie aanvragen