Ons verhaal

Wij leven voor LIVE!

De wereld draait om beleving. Wij geloven dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan met een unieke LIVE ervaring. Daarom creëren we events en digitale belevenissen die ertoe doen. Die mensen raken en verbinden. Die positieve veranderingen teweegbrengen. En die klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen.

Wij brengen merken tot leven.
 

 

Wij houden van uitdagingen.

Alleen als je niets vanzelfsprekend vindt, wordt meer dan 40 jaar ervaring geen routine. We zijn nieuwsgierig, we omarmen verandering, we lopen voorop en steken graag onze nek uit. Zo maken we het verschil voor jou als opdrachtgever. En voor alle mensen die jij in beweging wilt brengen.
 

Wij houden van ideeën.

Niet zomaar ideeën, maar ideeën met betekenis. Hiervoor gaan we altijd op zoek naar dat onderscheidende concept, die ene LIVE ervaring of campagne die bij je past. Die ideeën hebben soms een ‘randje’. We dagen immers niet alleen onszelf graag uit, maar ook jou en iedereen om ons heen.
 

Wij houden van resultaat.

Meetbaar resultaat. Op basis van heldere doelstellingen. Samen vertalen we jouw marketing- en communicatiestrategie in unieke LIVE communicatie. Welke kant we ook op gaan, we ondernemen graag met je mee. Zo levert LIVE een waardevolle bijdrage aan de missie van je merk of organisatie.

Wij geloven in de kracht van LIVE. Van eenmalig event tot langlopende campagne. Van strategie tot productie. Van onsite tot digital en social. ​Van kippenvelmoment tot duurzame relatie. 

Omdat digitale en live werelden steeds verder vervlechten en we voorop willen blijven lopen in het bieden van totale belevenissen met impact, vormen we sinds maart 2023 een gezamenlijke groep met FX Agency. Samen bieden we nog completere belevingen en campagnes die onze opdrachtgevers ondersteunen bij hun strategie, ambities en transformaties. Daarmee zijn we ook klaar voor een wereld waarin mensen steeds meer gewend zijn om in een mixed reality te leven en voor een nieuwe generatie die grenzeloos denkt, zowel letterlijk als figuurlijk.

Welkom bij D&B Eventmarketing, The LIVE Company.
Living your brand, getting your results.

 

Neem contact op!
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management