Bekijk whitepaper
Download
Relatiemarketing
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Robeco

Visie bijeenkomst

Jaarlijks organiseert Robeco het Robeco Outlook event, dé jaarlijkse visiebijeenkomst voor haar B2B relaties waar Robeco haar beleggingsvisie bekendmaakt. Tijdens deze bijeenkomst worden de beleggingsvooruitzichten voor het komende jaar besproken met nationale en internationale (gast)sprekers. D&B Eventmarketing is betrokken bij het conceptmatig en out-of-the-box vertalen van deze visie, door middel van een creatieve en onderscheidende invulling van inrichting, techniek en branding. Met als resultaat een totale merkbeleving tijdens het congres.

250 gasten 22 studenten 40 meter loper Wireframe elementen in meubilair, verlichting en podium decor
Lancering nieuwe huisstijl Robeco lanceerde in 2015 haar nieuwe corporate huisstijl en deze grafische wireframe diende centraal te staan binnen het creatieve concept voor het event begin 2016. Dit wireframe handelsmerk vormde voor D&B het uitgangspunt voor het hele podiumplaatje en de look & feel van het event.
7 Rietveld kunstwerken met vrije vertaling van huisstijl Robeco
Bijzondere samenwerking Hiervoor gingen D&B en Robeco een bijzondere samenwerking aan; een klas van het Designlab van de Gerrit Rietveld Academie ging als studieproject aan de slag. De briefing luidde: ‘Zet de Robeco wireframe symbolen om naar een beeldend kunstwerk dat tentoongesteld wordt tijdens het event.’ Dit leverde een spectaculair eindresultaat op: de gasten liepen via een speciale expositieroute langs deze wireframe kunstwerken richting de locatie van het plenaire programma, waar de nieuwe corporate movie werd getoond als opening van de dag.
Grote wireframe dome als plenaire podium eyecatcher
Exclusief en persoonlijk Kennis en inzichten delen, inspiratie opdoen en relevante vraagstukken bespreken over innovatie en economische groei staan centraal tijdens het Robeco Outlook 2016-event. Daarnaast kenmerkt dit event zich door de exclusieve en kwalitatieve uitstraling met een persoonlijk en intiem karakter. Er is een atmosfeer gecreëerd waarbij vanaf de binnenkomst een welkom gevoel heerst. De persoonlijke warmte die past bij Robeco. Met een duidelijke link naar het inhoudelijke thema van de dag en de financiële achtergrond van Robeco.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management