Bekijk whitepaper
Download
Online events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Biofarmaceutisch techbedrijf

Online lanceringsevent

Na jaren van ontwikkelen, testen en doorontwikkelen klonk eindelijk het bekende ‘eureka!’ door de laboratoria. Een van de grootste biofarmaceutische techbedrijven ter wereld creëerde een doorbraak en lanceert een medicijn dat voor veel patiënten een wereld van verschil gaat maken. Tijd om te vieren! Door de coronamaatregelen niet op locatie, maar online. Vol inhoud, energie en interactie.

1 futuristische studio 1200 online gasten 1,5 uur talkshow
Online vieren van succes Maar liefst vijftien jaar werd er vol durf en daadkracht gewerkt aan een baanbrekend medicijn voor reumapatiënten. Toen de testen het succes uitwezen en het eindresultaat door verschillende landen werd goedgekeurd, kon de kurk van de fles. Spreekwoordelijk dan, want inmiddels was de wereld in de ban van corona en konden evenementen alleen online plaatsvinden. Doen! vond de directie, want ondanks de fysieke afstand sta je op die manier toch stil bij deze mijlpaal - en dat is belangrijk.
Mozaïek van kijkers wereldwijd 2 gasten ingebeld
Uptempo Bij een online event ligt het tempo hoger en de focus nóg meer op de inhoud dan bij een fysiek event. Dat vereist een presentator die houdt van vaart en scherpte. Bij een internationaal gezelschap is een native English speaker ook een pre en daarom betrad Boom Chicago comedian Greg Shapiro het molecuul-vormige podium in de futuristische Super Nova studio. Korte en krachtige interviews met de CEO, ontdekker van de ‘missing link’ en andere betrokkenen werden afgewisseld met interactieve momenten met de kijkers wereldwijd. Zo piekte de energie 1,5 uur lang.
Nét even anders kijken Vanaf een moleculair podium
Impact maken met een online event Mooie presentatievideo’s op een vijftien meter breed scherm en persoonlijke boodschappen creëerden samen met trotse speeches en vooruitziende blikken een krachtig programma dat in de geheugens van alle collega’s en stakeholders wereldwijd staat gegrift. Wil je meer weten over het organiseren van een online event? Download dan de Pink Paper over online events of neem contact met ons op via +31 35 303 2000 of info@db-eventmarketing.nl
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management