Bekijk whitepaper
Download
Relatiemarketing
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Nuon

Opening Windpark Zuidlob

Het jongste windpark van Nuon in Zeewolde werd op 11 september 2013 feestelijk geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Op bijzondere wijze werd het verhaal van 'De kracht van de wind' verteld. Tijdens de openingshandeling werd het windpark symbolisch aangeblazen door de prinses, geholpen door zeven kinderen uit de regio. Het windpark ging vanaf dat moment door het leven onder de naam Prinses Alexia Windpark.

350 stakeholders 36 windmolens 17 persfotografen 1 Koninklijke gast
De Kracht van de Wind Nuon is trots op het nieuwe windpark ‘De Zuidlob’. Het eerste windpark van Nuon in de Nederlandse markt en één van de grootste ‘onshore’! Met het bouwen van het windpark laat Nuon zien dat het toegewijd is aan duurzame energieproductie en daarmee aan een ‘groene’ toekomst.
De opening van het windpark werd feestelijk gevierd. Hierbij werd de nadruk gelegd op de vruchtbare samenwerking tussen Nuon/Vattenfall, de Gemeente Zeewolde, betrokken agrariërs en de bouwers. Tijdens de opening is deze samenwerking duidelijk gevisualiseerd in een aaneenschakeling van film, live speeches en live handelingen. Met als rode draad in het verhaal: De kracht van de wind.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management