Bekijk whitepaper
Download
Relatiemarketing
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Provast

Feestelijke opening Markthal Rotterdam

Sinds 2014 is Rotterdam een icoon rijker: de Rotterdamse Markthal. De eerste overdekte marktvloer van Nederland. Ontwikkelaar Provast koos voor D&B Eventmarketing als eventpartner om de feestelijke opening vorm te geven. Met veel trots organiseerde het eventmarketingbureau samen met haar partners deze feestelijke gebeurtenis in de havenstad.

30 m2 podium 116 parade artiesten 3,5 meter hoge weegschaal 2.750 polsbandjes
De Markthal Wereld Parade Met een spectaculaire Wereld Parade werd het ‘foodwalhalla’ van Nederland geopend. Ongeveer 900 genodigden en honderden toeschouwers buiten de Markthal keken toe hoe Koningin Máxima met de eerste producten uit de Markthal de openingshandeling verrichtte.
De Wereld Parade was een bonte muzikale stoet, bestaande uit talrijke Rotterdamse artiesten en acteurs, die gezamenlijk de internationale keukens van de Markthal vertegenwoordigden. De opkomst van de Rotterdamse brassband aan het einde van de Wereld Parade zorgde voor een compleet en feestelijk beeld van de vele culturen die de Markthal én Rotterdam rijk zijn.
158 berichten in printmedia 10.913 berichten in totaal
In de pers Naast de feestelijke opening was het doel van het event om zoveel mogelijk publiciteit te genereren. En dat is gelukt! Nooit eerder in Nederland trok de opening van een vastgoedproject zoveel aandacht. De opening was live te volgen via TV Rijnmond en werd een dag eerder al ruim onder de aandacht gebracht in verschillende nationale en internationale media.
In totaal zijn er on- én offline 10.913 berichten geplaatst over de Markthal met 158 berichten in printmedia. Dit betrof een mediawaarde van meer dan € 3.000.000,-. Deze buzz rondom de Markthal heeft een positieve bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van deze bijzondere locatie.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management