Bekijk whitepaper
Download
Internal Branding
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

SWECO

Onboarding

Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. In Nederland werken er 2000 professionals vanuit 10 verschillende vestigingen. Sweco wil de meest aantrekkelijke werkgever zijn en de vanzelfsprekende eerste keus voor talent. Daarom werd er een medewerkersevent georganiseerd voor alle nieuwe Sweco-ers. D&B Eventmarketing ontwikkelde in co-creatie met Sweco het concept 'nieuw@Sweco' waarin vorm en inhoud een perfecte match waren.

11 edities 4 locaties in 28 uur 21 verschillende afdelingen Eindcijfer 9.5
Warm welkom bij Sweco Het event stond volledig in het teken van het verbinden van de nieuwe adviseurs met Sweco; van het beleven van de Sweco cultuur tot het kennismaken met de projecten, het management en elkaar. Het werd een energiek en inspirerend programma, passend bij het DNA van dit toonaangevende bedrijf. De ‘Sweco manier van werken’, waarbij kernwaarden als ‘betrokken’, ‘benaderbaar’ en ‘erkende expertise’ belangrijk zijn, stonden hierbij centraal.
Beleven van de Sweco Cultuur adem het DNA van je bedrijf
Stad van de toekomst Een energiek programma in een dynamische omgeving vroeg om de stad Eindhoven als decor voor het evenement. Deze metropool staat synoniem voor de business van Sweco: het ontwerpen en ontwikkelen van de samenleving en steden van de toekomst. Na het inchecken gingen de groepjes op fietstocht door Eindhoven, die eindigde bij Radio Royaal. Na het plenaire programma verplaatsten ze zich naar de Kazerne, waar workshops werden aangeboden. Hier leerden ze de Sweco-projecten en elkaar beter kennen door samen te werken.
onboarding van meer dan 1200+ medewerkers
Sweco Ambassadeurs ’s Avonds was het tijd om te borrelen en te dineren op een unieke Eindhovense locatie, en gingen de voetjes van de vloer. Dag 2 bestond uit workshops en een teambuildingsactiviteit. Na 28 uur waren de deelnemers moe, maar zeer voldaan, en een bijzondere Sweco-ervaring rijker! Nieuw@Sweco was een geslaagd evenement met als einddoel het creëren van Sweco-ambassadeurs. Als klap op de vuurpijl ontving D&B Eventmarketing een 9,5 van Sweco voor zowel het creatieve plan als de uitvoering van het evenement. Het succesvolle onboardingsevenement kent inmiddels al 11 edities en er zijn meer dan 1200 medewerkers door de Sweco-wasstraat gegaan.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management