Jubileumevents organiseren

Haal meer rendement uit jouw jubileumfeest

Feestelijke mijlpalen moet je vieren. Zeker als jouw bedrijf binnenkort haar jubileum viert! Een jubileum organiseren is dé kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Wil je een bedrijfsjubileum met impact vieren, waarbij de bedrijfsvisie en -waarden helemaal tot leven komen? Eentje waarmee je de band met je relaties en medewerkers verder kunt versterken én nog meer aan je bedrijf kunt verbinden? Kies dan voor D&B Eventmarketing en haal samen met ons meer rendement uit jouw bedrijfsjubileum! Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het vak en weten dus als geen ander hoe we van jullie mijlpaal een strategische kickstart kunnen maken.

Waarom een jubileumfeest organiseren?

Er staat een bijzondere mijlpaal voor de deur: een 10-jarig bedrijfsjubileum vieren, een 20-jarig bedrijfsjubileum vieren of misschien zelfs wel 100 of 150 jaar? Wist je dat een jubileum veel meer kan opleveren dan een onvergetelijke herinnering? Een bedrijfsjubileum is namelijk het uitgelezen moment om de ambities van jouw bedrijf een flinke boost te geven. Zo wordt een jubileumfeest een event met impact dat de zakelijke doelstellingen van jouw bedrijf ondersteunt. Volgens D&B Eventmarketing is een bedrijfsjubileum het ultieme communicatiemiddel om de organisatie (opnieuw) onder de aandacht te brengen bij diverse stakeholders. Dus grijp deze kans met beide handen aan en start op tijd met het nadenken over het naderende jubileum. Uiteraard kunnen onze experts jou hier perfect bij ondersteunen. Zo weet je zeker dat je alles uit jouw doelstelling(en) en event haalt!

De voordelen van een bedrijfsjubileum organiseren met D&B Eventmarketing

Het jubileumjaar is een dankbaar moment: tijd om stil te staan bij het rijke verleden en het moment om te bewijzen dat de organisatie klaar is voor de toekomst. Een mooi jubileum zorgt voor een kroontje op het werk! Het kiezen van bijvoorbeeld een thema bij het organiseren van je bedrijfsjubileum is niet niks. Het organiseren van jouw bedrijfsjubileum neemt veel tijd in beslag en vraagt ook om een investering van mensen en geld. De doelstelling van je jubileumfeest is daarbij van groot belang. Die bepaalt voor een groot deel de boodschap. Om de doelstellingen duidelijk voor ogen te krijgen, is het stellen van vragen essentieel: Waarom? Hoe? Wat? Wie? Waar? En met name nieuwsgierig zijn naar de vraag achter de vraag. Alleen op die manier kun je de boodschap bepalen en kiezen op welke wijze je het verhaal gaat vertellen tijdens het jubileum. De experts van D&B Eventmarketing kunnen je hier perfect bij helpen.

De mogelijkheden

Een jubileumfeest en bedrijfsjubileum vieren biedt heel veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een relatie event dat het DNA van jouw organisatie ademt. Dergelijke evenementen zijn uitermate geschikt om de band met je klanten verder te versterken. Daarnaast is een jubileumcongres ook een goed voorbeeld van een bedrijfsjubileum met impact. Met een jubileumcongres zorg je dat je gasten vol energie en inspiratie weer de deur uitgaan en jouw bedrijf top of mind hebben. Of ontwikkel een teambuildings jubileumevenement dat echt iets aan de cultuur doet. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Wij organiseren namelijk bedrijfsjubilea op maat. Heb je dus andere ideeën of zoek je meer inspiratie? Neem dan contact met ons op. D&B Eventmarketing helpt jou dan graag op weg!

Onze werkwijze

Bij D&B Eventmarketing hebben we ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van jubilea met impact. Dat doen we aan de hand van een jubileumkalender. Bij het ontwikkelen van zo’n kalender werken wij in zes fases. Die fases zorgen voor een ijzersterke jubileumcampagne waarbij alle doelen en doelgroepen bereikt worden. Zo haal je veel meer rendement uit je jubileum en kunnen wij het effect meten. De mogelijkheden die een jubileumkalender biedt, zijn oneindig. Je haalt er veel uit, maar dat vraagt ook om investering van tijd, geld en mensen. Samenwerken met bijbehorende experts is daarbij essentieel. De juiste mensen op de juiste plekken. Dit leidt ertoe dat een jubileumjaar efficiënt en effectief wordt ingezet. Stem daarnaast de interne communicatie goed af rondom de jubileumkalender. Alle neuzen dezelfde kant op en draagvlak bij je mensen. Het creëert zowel intern als extern ambassadeurs van de organisatie. Zo wordt ook jouw 10 jaar bedrijfsjubileum, 25 jaar bedrijfsjubileum of ander jubileum evenement een groot succes!

Onze succesvolste bedrijfsjubileum feesten en trajecten

D&B Eventmarketing organiseert jubileumtrajecten en bedrijfsjubilea voor allerlei bedrijven, verenigingen en instellingen. Wat hebben we voor deze bedrijven betekend? Wij nemen je graag mee in twee impactvolle voorbeelden van een bedrijfsjubileum en bedrijfsjubileum feest:

Bedrijfsjubileum Tomingroep

Tomingroep bestond 90 jaar en heeft deze mijlpaal aangegrepen voor een impactvol cultuurtraject: ‘Samen naar de TOP’. TOP staat voor de kernwaarden: Trots, Ondernemend en Professioneel. Een succesvolle transitie die is bekroond met een Gouden Giraffe Event Award, categorie Interne Events.

Bedrijfsjubileum KNB

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie bestond 175 jaar. KNB gebruikte alle communicatiemomenten in dit jubileumjaar om het beroep en de leden een boost te geven. Hoogtepunt van het feestelijke jaar van KNB? Het jaarlijkse ledencongres: van wetenschappelijk congres naar inspiratiefestival.

Bedrijfsjubileum organiseren? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wil je ook veel meer uit je bedrijfsevent halen? En zoek je een expert op het gebied van jubileumfeest organiseren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij jubileumexpert D&B Eventmarketing aan het juiste adres! Wij kijken graag samen met jou hoe je bedrijfsjubileumjaar voor jouw organisatie het beste kan worden ingevuld. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We vullen de fases van onze jubileumkalender graag met jou in voor een feestelijk jubileum. Zo kunnen wij een jubileum organiseren dat écht effect en impact heeft. En wil je meer weten over evenementenbureau D&B Eventmarketing?
Lees hier meer over ons eventbureau.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management