Familiedagen

Familiedag organiseren

Familiedag bedrijf organiseren? D&B Eventmarketing helpt jou een familiedag te organiseren waar medewerkers, hun partners en kinderen het nog lang over gaan hebben. Wij geloven dat evenementen een krachtig instrument zijn om mensen te verbinden. Met elkaar én met je bedrijf. Een familiedag is hier een goed voorbeeld van. Van de beste familiedag activiteiten tot heel veel familiedag ideeën. En van een familiedag organiseren op eigen locatie tot een extern georganiseerd familie-event. Zo organiseer jij een succesvolle familiedag waarmee je het bedrijf een boost geeft.

Familiedag organiseren: de voordelen

Voor het organiseren van een familiedag kunnen verschillende aanleidingen zijn. Denk aan een bedrijfsjubileum of opening. Een familiedag kan ook onderdeel zijn van een groter jaarplan met meerdere evenementen. Een familiedag bedrijf organiseren heeft veel voordelen:
● Je verbetert het imago van je bedrijf;
● Je verstevigt de band tussen collega’s;
● Je zorgt voor meer betrokkenheid van partners en kinderen bij je bedrijf;
● Je motiveert en beloont je personeel;
● Je kunt ermee bijdragen aan de doelstellingen van je bedrijf.

Familiedag ideeën: de mogelijkheden bij D&B Eventmarketing

Een familiedag organiseren op eigen locatie of op een externe locatie is een flinke klus. De organisatie kost veel tijd, geld en menskracht. Daarom is het belangrijk om dit goed aan te pakken. D&B Eventmarketing kan niet alleen helpen bij de organisatie, maar zorgt er ook voor dat je met jouw familiedag bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf. Wij hebben 39 jaar kennis en ervaring in huis om van een familiedag voor jong en oud een groot succes te maken. Bovendien zitten we vol creatieve ideeën. Dus vraag je je af wat te doen met een familiedag? We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden. Zoals de optie om de familiedag onderdeel te maken van een jaarplan met verschillende events en communicatiemiddelen. Zo kun je met dit evenement nog beter bijdragen aan de ambities van je bedrijf.

Wat te doen met familiedag? Onze werkwijze

Het is een veelgehoorde vraag: wat te doen met familiedag? Heb jij al gegoogled op ‘leuke activiteiten familiedag gezocht’? Wij helpen je graag! Onze werkwijze is opgebouwd aan de hand van een aantal fases. Allereerst bepalen we samen met jou een strategie. Wat is het doel van de familiedag? We stellen vervolgens een team met medewerkers uit je bedrijf samen en externe specialisten. Fase drie is het bepalen van de invulling van de familiedag met familiedag activiteiten passend bij de doelstellingen. Hierna volgen de fases communicatie en productie: het daadwerkelijke organiseren. De laatste fase is meten. Want door doelen meetbaar te maken, zorg je ervoor dat evenementen zoals een familiedag nóg meer waarde krijgen.

Familiedag door D&B Eventmarketing: succesvolle familiedagen

D&B Eventmarketing heeft veel ervaring met het organiseren van familiedagen. Een goed voorbeeld van een familiedag die we organiseerden, was de familiedag die deel uitmaakte van de internationale innovatiemeetings van Lely Nederland ter ere van het 70-jarige jubileum in 2018. D&B Eventmarketing adviseerde Lely om naast de innovatiemeetings voor relaties en medewerkers een extra evenement toe te voegen: een familiedag. Tijdens deze dag was er van alles te beleven voor de medewerkers, hun partners en kinderen. Van familiedag activiteiten zoals een innovatietent waar kinderen hun technische talent konden ontwikkelen tot een Kidsplaza met springkussens. Ook was er het Lely museum, inclusief kinderboerderij, en waren er diverse foodtrucks. Het succesvolle evenement werd door de medewerkers gewaardeerd met een prachtig cijfer: een 9,1.

Bekijk onze cases over deze en andere familiedagen die we organiseerden voor meer informatie en inspiratie voor leuke activiteiten familiedag.

Familiedag organiseren? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wil jij een familiedag organiseren en zo jouw medewerkers en hun partners en kinderen een onvergetelijke dag bezorgen? D&B Eventmarketing helpt jou graag bij de organisatie van een familiedag die niet alleen een succes is, maar ook bijdraagt aan de doelen van je bedrijf. Ook wanneer je op zoek bent naar familiedag activiteiten, het tijdens een familiedag jong en oud naar de zin wil maken of zoekt naar andere familiedag ideeën, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over ons evenementenbureau of neem direct contact op.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management