Bekijk whitepaper
Download
Communities & Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Beweging 3.0

Samen in beweging

Beweging 3.0 is een toonaangevende speler in de zorgsector die haar 15-jarig jubileum vierde met het evenement "Samen in Beweging". Tijdens dit jubileum zette het bedrijf een nieuwe koers uit, met een nieuwe kijk op zorg in de toekomst waarin digitale innovatie en duurzaamheid zijn omarmd. Het evenement markeerde niet alleen een feestelijke viering, maar ook een belangrijk moment van vernieuwing en toekomstgerichte strategieën voor Beweging 3.0.

15-jarig jubileum Nieuwe koers 1000 gasten 3 programma's
Nieuwe koers Ter ere van het jubileum en de nieuwe strategie van Beweging 3.0 hebben we het evenement 'Samen in Beweging' bedacht en georganiseerd. Het event stond in het teken van medewerkers en vrijwilligers bedanken, hen betrekken en samen bewegen, ook wel de '3 B's' genoemd. Om zo gezamenlijk invulling te geven en in beweging te komen richting een innovatieve en duurzame invulling van de zorg van de toekomst.
Als één team vrijwilligers & medewerkers
Betrokken gevoel creëren De doelgroep werd op een moderne manier betrokken en nieuwsgierig gemaakt via digitale uitnodigingen. Het voorbereidende traject liet de deelnemers zich voorbereiden op zes thema's voor samen in beweging. Het event omvatte sessies over open staan voor verandering, interactieve sessies om de betrokkenheid te verhogen en brainstormsessies waar deelnemers konden bijdragen aan de nieuwe koers. Elke subsessie had een specifiek brainstormmoment, waar deelnemers werd gevraagd: "Wat kan jij anders doen?" Om zoveel mogelijk rekening te houden met de 24/7 dienstverlening werd het programma meerdere keren herhaald. Het evenement eindigde met een feestelijk gedeelte waar het 15-jarig bestaan werd gevierd en waardering werd uitgesproken naar de medewerkers en vrijwilligers.
Meedenken aan de toekomst interactieve sessies & brainstorms
Samen naar de toekomst 'Samen in beweging' bood niet alleen een platform voor kennisdeling en betrokkenheid maar creëerde ook een positieve sfeer van samenwerking en feestelijkheid. De nieuwe koers kreeg niet alleen vorm maar werd verrijkt met waardevolle inzichten en ideeën van de medewerkers en vrijwilligers. Beweging 3.0 staat nu sterker en veerkrachtiger, klaar om met vertrouwen de uitdagingen in de zorgsector aan te gaan. 'Samen in Beweging' diende als een mijlpaal in de geschiedenis van de organisatie, waar betrokkenheid, innovatie en duurzaamheid hand in hand gingen richting een veelbelovende toekomst.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management