Internal Branding

Internal branding event organiseren

Internal branding event organiseren? D&B Eventmarketing helpt jou om een internal branding event te organiseren waarmee jij mensen aan je organisatie bindt en zorgt dat zij uit gaan dragen waar je bedrijf voor staat. Evenementen zijn een krachtig instrument om mensen te verbinden. Met elkaar én met je bedrijf. Ze zijn daarom bij uitstek geschikt voor internal branding doelstellingen. Van heel veel internal branding ideeën tot een uitgebreide internal branding strategie. Wij helpen je op weg of nemen de complete internal branding event organisatie uit handen.

Wat is internal branding?

Veel mensen vragen zich af: wat is internal branding nu precies? Internal branding is branding binnen een organisatie. Het houdt in dat profilering van een organisatie naar buiten toe, wordt verbonden met het gedrag van de medewerkers. De medewerkers zijn op de hoogte van de missie en doelen van een bedrijf en dragen uit waar de organisatie voor staat. Wanneer dit – met de juiste internal branding strategie - gebeurt, komt dit de profilering van een organisatie ten goede; de organisatie wordt geloofwaardiger. Internal branding gaat hiermee een stap verder dan interne communicatie.

Waarom een internal branding event?

Er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met internal branding. Een goede mogelijkheid is het organiseren van een internal branding event. Wat zijn de voordelen van zo’n event?
● Een evenement is één van de meest effectieve communicatiemiddelen;
● Events brengen mensen in beweging en zorgen voor een verandering;
● Events zorgen voor verbinding: tussen medewerkers, maar ook met je bedrijf;
● Kortom: een internal branding event geeft een boost aan de ambitie van je organisatie.

Voordelen van internal branding events

D&B Eventmarketing creëert al meer dan 40 jaar waardevolle events voor klanten in heel Nederland. Wij kunnen niet alleen de vraag ‘wat is internal branding’ beantwoorden en jou helpen een internal branding event te organiseren, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat jouw evenement écht betekenis krijgt. Zorgen dat jouw event meer is dan slechts een eenmalige boost en dat jouw internal branding doelstellingen worden bereikt. Dit kan bijvoorbeeld door het internal branding event het hoogtepunt te maken van een communicatiekalender gericht op internal branding. Er zijn verschillende voorbeelden van internal branding events. Denk bijvoorbeeld aan een teambuildingevent, feest, workshop of personeelsweekend. Bij elke vorm is het belangrijk om een juiste invulling van het evenement en de juiste internal branding strategie te kiezen, waarbij jouw internal branding doelstellingen worden bereikt. D&B Eventmarketing biedt jou ongekende internal branding ideeën.

De mogelijkheden bij internal branding

Met internal branding kun je op veel verschillende manieren aan de slag gaan, met verschillende internal branding middelen. Wat is internal branding voor jou? Kies je voor een evenement? Dan adviseren wij om hier zoveel mogelijk uit te halen. Een evenement is een flinke investering in tijd, geld en menskracht, dus het is zonde om dit niet te benutten. D&B Eventmarketing ondersteunt hierbij. Om ervoor te zorgen dat je medewerkers betrokken raken bij jouw bedrijf, organiseert D&B Eventmarketing internal branding events op basis van een mix van inhoud, interactie en energie. Door deze optimale mix wordt een boost gecreëerd en hebben onze evenementen écht effect. We laten medewerkers onderdeel zijn van het evenement en zorgen dat er heen-en-weerverkeer ontstaat. Dat er volop interactie is. Wat je internal branding doel ook is: wij helpen je dit te bereiken.

Succesvolle internal branding events

Een voorbeeld van een succesvol internal branding event dat wij organiseerden, is het jaarlijkse personeelsweekend van beurshandelshuis Optiver uit Amsterdam. We organiseren voor hen jaarlijks een weekend dat ingaat op de ambities van het bedrijf. Onze internal branding aanpak bij dit event omvatte verschillende internal branding ideeën. Door teambuilding 3.0 ontdekken de medewerkers van Optiver elkaars talenten om op ultieme wijze samenwerking en succes te ervaren. Zo ontstonden nieuwe teams die afdelingen overstijgen en was er sprake van een hele goede internal branding. De doelstellingen van Optiver werden hiermee bereikt.

Lees meer over dit event en andere internal branding voorbeelden.

Internal branding event nodig? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wat is jouw internal branding aanpak? Wil jij een internal branding event organiseren, een internal branding strategie ontwikkelen of doelstellingen formuleren? D&B Eventmarketing helpt je graag! Wij beantwoorden vragen zoals ‘wat is internal branding’ en ‘hoe kan ik hiermee aan de slag binnen mijn bedrijf?’ We geven internal branding voorbeelden, delen internal branding middelen en internal branding ideeën. Maar bovenal helpen we je met het organiseren van een succesvol internal branding event. Lees meer over ons evenementenbureau of neem direct contact op.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management